Çocuk Hastalıkları Bebegim grip oluyo ne yapcam sasirdim...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
Bebegimin burnu akiyo hapsuruyo 4 aylik hastaneyede gidemiyoruz ya bişey olursa napcam

Bişey olmaz korkma ootri bebe birde deniz suyu spreyi birde calpol bulundur ateşini kontrol et çok çıkarsa fitil ver hastaneye götürme Corona malûm

Evet o yuzden endişe ediyorum 1ay once yine olmuştu ciğerlerine inmişti ondan tedirgin oldum

Bebeği üşütme sende bol vitaminli gıdalar tuket emiyorsa bol bol emzir c vitamini bol al iyi bak şu aşamada doktora götürme eğer düzelmezse ozamn bakarsın çaresine

Doğduğundan beri kızımın burnunu temizlemek için BabyVac kullanıyorum, şimdiye kadar hasta olmadı burun hiç tıkanık kalmadığı için. İçeride hiç mukus kalmadığından, burun boşluğunda enfeksiyon da ilerlemiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Üstelik tek kullanımlık ucu falan yok, kullanıp suyla yıkayıp tekrar kullanıyorsunuz. Merak etmeyin kullanımı da son derece güvenli.

Onun dışında bizde acı elma yağı kullanılır, birer damla tabanlarına sürerseniz üşütmesine iyi gelebilir.

Göğsünü ayaklarını sıcak tutun burnunu da serumla temizleyin incitmeden . Yıkamayın bu süreçte üşütmesin bol bol emzirin anne sütü koruyucudur boğazını da ıslak tutar .

Bebegimin burnu akiyo hapsuruyo 4 aylik hastaneyede gidemiyoruz ya bişey olursa napcam
Babyrup a gogusene ve ayaklarına sur ardindan sicak bez koy göğsünün üzerine rahatlatıyor ve yastigina burun icin damlalar var onu damlat eczaneden al biseyi kalmaz insallah

3 gün önce aşı oldu acaba onun etkisi olabilirmi aslında burnu tıkalı degil simdilik akiyo

Fizyolojik serum tonimerbaby kullaniyorum onlar olmazmi acaba eczaneye bile gitmek istemiyorum

Evet o yuzden endişe ediyorum 1ay once yine olmuştu ciğerlerine inmişti ondan tedirgin oldum
Ciğerlere inmemesi için burnunu devamlı aspire etmen lazım. Nemlendir ve aspire et. Hep temiz tut. Bol bol emzir sütün ona ilaç şu an.

Bazen banyo sonrası burun temizlendiği için akıntı oluyor ondan sordum.

Herkeze tes3kkur ederim insallah kötü olmaz yavrum hepinizin evladini korusun rabbim cok zor zamanlar yaşıyoruz psikolojim bozuldu

Burnunu serum fizyolojikle acin mutlaka takip edin durumunu olmasa ozel bi yere hic bir temas etmeden muayen3 ettirin.

Arkadasim kizi ates icindeyken goturdu barkod kesmeden eve kovalamis doktor sizin akliniz yokmu bu salginda cocuklarin hastanede ne isi var atesini dusurmeye calisip ihlamur verin diye yollamis...

15 gündür dışarı cikmiyoruz sadece aşı için mecbur çıktık rabbim kimseyi darda bırakmasın özellikle anneleri bana bişey olursa çocuklarıma kim bakar diye üzülüyorum

Burnunu mutlaka açık tutup belinden yukarısıni yastiğa yatırın reflü yatakları gibi oluyo boynundan değil yani. Zaten boyundan yastık için uygun bi ay değil. Bi sayede ciğere de inmez.
Burun için bebek spreyleri var ondan ve akabinde burun çekme aparatı ile çekin. Onunda bebeklere uygun silikon yumuşak uclularindan alırsanız burnu da acimaz. Çekerken hafif çekin ki Bebis olduğundan burnu zedelenmesin.
Ayaklarını göğsünü sırtını sıcak tutun. Bol bol emzirin. Emmiyorsa mama alıyorsa bile iki yudum anne sütü çekse faydası olur. Mutlaka anne sütü için uğraşın . İlaç gibi inanın.

Çok geçmiş olsun çocuklar böyle böyle büyüyor endişe etmeyin tedbir alınca geçer Allahın izniyle 😊

Benim bebeğim de hasta, 7 aylık.
Burnunu açık tutup sık sık emziriyorum. Doktora götürmedm.
Götürsem de emzirmemi tavsiye edecek biliyorum.
Bebeklerin hastalığı çok zor oluyor, Allah kolaylık versin, şu durumda yapılacak başka birşey yok gibi.
Üzülmeyim, burnunu açık tutun 1 - 2 güne birşeyi kalmaz inşallah.

Insallah şu durumların içinde olduğumuz için panik yapiyorum maalesef emziremiyorum midemde iltihap olduğu için ilaç kullanmam gerekiyo sadece iki ay emebildi bu yuzden umarım kötülesmez reflu yataginda yatiyo zatrn ilginiz icin tesekkurler herkeze

Back
X