Bebegim gunduz 5 dk da uyaniyor hemen :(

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
Kizlar yardimm.. kizim 3aylik oldu onceden ana kucaginda sallayip uyutuyoduk uyanir gibi oldukca salliyoduk eevam ediyodu uyumaya. Artik orayi istemiyo ayakta salliyorum uyutuyorum 5 dk sonra agliyo.derin uykuya dalamiyor bi turlu. Emzigini verip tekrar salliuorum bazen besigine koyuyorum arkamdan yine agliyo. Emzigini surekli dusuruyo verip salliyorum bazen 5 bazen 10 bazen 2 dk bir agliyo yine. Cigunlukla duurm boyle ve ben basindan ayrilamiyorum. Boyle olup duzelen varmi ne yapmaliyim acaba?

nasil uyyorsa o poziyonu istiyor , pozisyon degisince uyaniyor alistigi için
yataginda uyutursaniz uyanmamasi lazim

Yatagindada uyutuyorum yine uyaniyor. Hele iki gundur yataginda uyumayida istemiyor. Moratiyor resmen aglamaktan yatirinca. Ayagimda sallarken zor sakinlesip uyuyor. Bazen ayagimdan indirmiyorun hic o zaman uzun uyuyor. Uyandikca salliyorum cunku. Ayaklaeim belim cok agriyoo ins duzelir zamanla en kisa zamandaa

Bebeğin anne sutumu alıyor canim mamami
Aklıma direk doymuyomu acaba diye geldi gaz problemi varmi

Kizlar yardimm.. kizim 3aylik oldu onceden ana kucaginda sallayip uyutuyoduk uyanir gibi oldukca salliyoduk eevam ediyodu uyumaya. Artik orayi istemiyo ayakta salliyorum uyutuyorum 5 dk sonra agliyo.derin uykuya dalamiyor bi turlu. Emzigini verip tekrar salliuorum bazen besigine koyuyorum arkamdan yine agliyo. Emzigini surekli dusuruyo verip salliyorum bazen 5 bazen 10 bazen 2 dk bir agliyo yine. Cigunlukla duurm boyle ve ben basindan ayrilamiyorum. Boyle olup duzelen varmi ne yapmaliyim acaba?
Biliyor musun aynen kendimi gördüm yazdıklarında. Benim cadı kızım da 2 ayını doldurdu. Gündüz aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de ayağımda sallıyorum çoğunlukla uyması için ve kendi sabit yatağına yatırdığımda hemen uyanıyor.
Gece kesintisiz çok şükür en az dört beş saat uyuyor.
Gündüz doyduğundan da eminim, sadece mama ile besleniyor çünkü. Ne kadar yediğini biliyorum.

Bir de her sese tepki veriyor kızım uyanarak. Ayağım çıtlasa uyanıyor, müzik eşliğinde yatırdığım halde..

Benzer şey yaşayan var mı?

Oğlum 3 yaşında bu uyku sorununu halâ çözemedik. 1 aylık olduktan sonra aynı senin bebeğin gibi günde toplam 45 dk uyuyordu. Sürekli uyanarak. Bazen uyutup odadan çıkmadan bazen daha yerime oturmadan. Ama ben problemi geç farkettim. Yine aynı senin gibi anakucaginda uyuttum ilk zamanlar :) sonra da ayağıma aldım uyumuyo diye. Hatayı orda yapıyormusuz meğer. Bi kaç aylık bebeği sen uyanik tutmak istesende uyanık kalamıyor 3-4 saatten fazla. Sallamayı yatak motorunu falan bırak. Emzirirken uyursa tamam ama tok olduğunu bildiğin zamanlar yatağına bırak uyumak isterse uyur. İlk başlarda çok zor oluyo. Ağladıkça kiyamiyoruz hemen kucağa veya ayağa. Keşke o zaman biraz sabredip kendi kendine uyumaya alistirsaydim diye çok dedim. Biraz büyüdukten sonra iyice artıyo çünkü problem. Topuklarimin su topladığını biliyorum salliycam diye. Benimle doğum yapan arkadaşlarim vardı. Bebekleri kendi kendine uyuyodu ve kendisi uyuyan çocuk daha uzun süre uyuyor.

Biliyor musun aynen kendimi gördüm yazdıklarında. Benim cadı kızım da 2 ayını doldurdu. Gündüz aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de ayağımda sallıyorum çoğunlukla uyması için ve kendi sabit yatağına yatırdığımda hemen uyanıyor.
Gece kesintisiz çok şükür en az dört beş saat uyuyor.
Gündüz doyduğundan da eminim, sadece mama ile besleniyor çünkü. Ne kadar yediğini biliyorum.

Bir de her sese tepki veriyor kızım uyanarak. Ayağım çıtlasa uyanıyor, müzik eşliğinde yatırdığım halde..

Benzer şey yaşayan var mı?
Aynen benim yaşadiklarim benimki de 2.5 aylik doktor doyuyo diyo ama bilmiyorum

Mama yiyip yine böyle davraniyorsa bebeğin o zaman bu durum açliktan değil sebebi ne acaba bir bulabilsek ben de çok yoruluyorum iş güç hiçbişi yaptirmio@new girl

Kundak yapmayi denedin mi? benim oglum da oyleydi, elimde kaliyodu, nereye koysam uyaniyodu, bende kundagi bulmustum cozum olarak, artik olmaz buyudu deme bence bi dene, kucuk bi battaniyeyi (aman ince olsun!) ucgen yap kollari icinde kalicak sekilde sarmala, ayaklari serbest kalsin, fazla haraket edemeyince daha derin uyur, uyandiramaz kendisini

Back
X