Biliyor musun aynen kendimi gördüm yazdıklarında. Benim cadı kızım da 2 ayını doldurdu. Gündüz aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de ayağımda sallıyorum çoğunlukla uyması için ve kendi sabit yatağına yatırdığımda hemen uyanıyor.Kizlar yardimm.. kizim 3aylik oldu onceden ana kucaginda sallayip uyutuyoduk uyanir gibi oldukca salliyoduk eevam ediyodu uyumaya. Artik orayi istemiyo ayakta salliyorum uyutuyorum 5 dk sonra agliyo.derin uykuya dalamiyor bi turlu. Emzigini verip tekrar salliuorum bazen besigine koyuyorum arkamdan yine agliyo. Emzigini surekli dusuruyo verip salliyorum bazen 5 bazen 10 bazen 2 dk bir agliyo yine. Cigunlukla duurm boyle ve ben basindan ayrilamiyorum. Boyle olup duzelen varmi ne yapmaliyim acaba?
Aynen benim yaşadiklarim benimki de 2.5 aylik doktor doyuyo diyo ama bilmiyorumBiliyor musun aynen kendimi gördüm yazdıklarında. Benim cadı kızım da 2 ayını doldurdu. Gündüz aynı şeyleri yaşıyorum. Ben de ayağımda sallıyorum çoğunlukla uyması için ve kendi sabit yatağına yatırdığımda hemen uyanıyor.
Gece kesintisiz çok şükür en az dört beş saat uyuyor.
Gündüz doyduğundan da eminim, sadece mama ile besleniyor çünkü. Ne kadar yediğini biliyorum.
Bir de her sese tepki veriyor kızım uyanarak. Ayağım çıtlasa uyanıyor, müzik eşliğinde yatırdığım halde..
Benzer şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?