Bebeğim hakkındaki yorumlar

Farklı yönden bakmak aslında:)

Benim eltim var:) Kendisi öğretmen çalışıyor. Çalışmak zorunda değil. Durumlarıda gayet iyi.3 yaşındada bi oğlu var. Okadar zayıf okadar zayıfki anlatamam size.Çocuk 2 aylıktı işe başladı. Çocuğa annesi baktı artık baktı denebilirse. Yemek yapmayı bilmez. Yapsa oda yenmez. Çocuğuyla ilgilenmez.
İnanın abartısız söylüyorum ayda 2 defa antibiyotik içiyo çocuk ne zaman görsem hasta bakımsızlıktan...Doktor bile en son dayanamamış kızmış karı koca bunlara. 'Ancak kendinz yemişsiniz herhalde çocuğa hiç vermemişsiniz :) '

Gelde kızma gelde buna laf sokma şimdi.. Dayanamadım ben bile laf soktum şimdi ne yalan söyleyim... Bize gelirler ben bu güne kadar yaptığım yemekten yemediğini görmedim çocuğun. Bir iki mırın kırın ediyor sonra tatlı dil dökersen yiyor. İştahsızda değil. Valla aç geziyor çocuk ...

Tabi konu sahibini bundan tenzih ediyorum. Bence kendisi mükemmel bir anne. Dertleniyor... Çare arıyor.. Bazı çocuklarda olmayınca olmuyor bünye meselesi.

Farklı yönden bakmak aslında:)

Benim eltim var:) Kendisi öğretmen çalışıyor. Çalışmak zorunda değil. Durumlarıda gayet iyi.3 yaşındada bi oğlu var. Okadar zayıf okadar zayıfki anlatamam size.Çocuk 2 aylıktı işe başladı. Çocuğa annesi baktı artık baktı denebilirse. Yemek yapmayı bilmez. Yapsa oda yenmez. Çocuğuyla ilgilenmez.
İnanın abartısız söylüyorum ayda 2 defa antibiyotik içiyo çocuk ne zaman görsem hasta bakımsızlıktan...Doktor bile en son dayanamamış kızmış karı koca bunlara. 'Ancak kendinz yemişsiniz herhalde çocuğa hiç vermemişsiniz :) '

Gelde kızma gelde buna laf sokma şimdi.. Dayanamadım ben bile laf soktum şimdi ne yalan söyleyim... Bize gelirler ben bu güne kadar yaptığım yemekten yemediğini görmedim çocuğun. Bir iki mırın kırın ediyor sonra tatlı dil dökersen yiyor. İştahsızda değil. Valla aç geziyor çocuk ...

Tabi konu sahibini bundan tenzih ediyorum. Bence kendisi mükemmel bir anne. Dertleniyor... Çare arıyor.. Bazı çocuklarda olmayınca olmuyor bünye meselesi.

evet öyle annelerde var ama bende cocuga her yemeği verilmesi ye ye diye baskı yapılmaması taraftarıyım o zaman yemekten sguttugumu dşünüyorum acıkırsa nasıl olsa mızırdanacak :D

Benimde ablamın çocuğu 22 aylık ve 10 kg. her gören çok zayıf bilmemne diyor, ama maşallah sağlığı yerinde , 2 dakika oturmaz hep oyun peşinde koşar. Allah bağışlasın sağlığı yerinde ya, bence insanların laflarını bu kadar önemsemeyin sizin bebeğiniz de gayet normal kiloda bana kalırsa :)

Benimki istahli ama ,
20 aylik kizim ve 10 kilo kac aydir kilo almiyor yakinda randevusu var.
Benim icin doktorun normal demesi.
Onemli olan saglikli olmalari degilmi canim.

Bir de fantastik öneriler veriyorlar ya,

burnunu sık ağzına dök bak nasıl yiyor

şekerli çaya ekmek doğra yedir

memeden kes yer, emdiği için yemiyor v.s.

en uyuz olduğum da yemeyen çocuk yomuş, yediremeyen anne varmış...

kuzenimin 7 aylık oğlu 13 kg, sadece arı mama muhallebi ve sütlü bebe bisküvisiyle besleniyor, başka hiçbir şey yemiyor, benimki somon çorbası içer, brokoli yer, yumurta peynir yer, ama mamaydı, muhallebiydi kalorili şeyleri diline vurmaz o sağlıklı, benimki sağlıksız...

zaten en çok sinirlendiğim şey bebeğimin başka bebekle, benim başka anneyle kıyaslanmam... anneannem bile yapıyor bunu, kimseyle görüşmez oldum artık :(

Son düzenleme:
bende ablamda çok cılız çocuklardık,bebekken de öyle 7-8 yaşındayken de..Sırtımızdan kemiklerimiz gözükürdü...hep duyardım 'hiç yemek yedirmiyomusun sen bunlara,ay hasta olur bunlar,kansız heralde doktora götür' tarzı lafları.
ama hiç öyle ağır hastalık geçirdiğimizi hatırlamam,bağışıklığımız çok sağlamdı hastalıktan bi gün yatsak ertesi gün kalkardık :))
velhasılıkelam çok da güzel ,ince belli kızlar olduk ergenlikten sonra :)
çok takılmamak gerekir dışarıya,ağzı olan konuşuyor nihayetinde.Zaten en kusursuz anne onlar en harika eş onlardır(!) herzaman,he deyin geçin :34:

Back
X