Bebegim hala ayni haftada bi bakın kızlar :((

SOrma bi yandan günler geçsin kızıma kavuşayım diyorum bi yandan telaş var içimde büyük kızım adı büyük kendi küçük . Rabbim kolaylık versin :))
Aynen insan hemen kavuşmak istiyor ama bi yandan da korku var. Benimde oğlum çok küçük daha bebek yani bizim içinde çok zor olacak. Rabbim bizler durumunda olanların yardımcısı olsun :))

İlerleyen haftalarda arayı kapatıyor diye duymuştum benimde ilk hamileliğim kendim yaşamadım ancak tecrübelilerin yol göstermesiyle bilgim inşallah toparlar
Inşallah kapatır cnm. Hani bilsem ki öyle bir ihtimal var rahatlicam ama doktor net bişey söylemedi. Bakalım hayırlısı hakkımızda :))

Aynen insan hemen kavuşmak istiyor ama bi yandan da korku var. Benimde oğlum çok küçük daha bebek yani bizim içinde çok zor olacak. Rabbim bizler durumunda olanların yardımcısı olsun :))
Amin CAnım senin ikincide oğlan dimi benim gibi çiftledin :)) bizim çocuklar çok iyi anlaşacak inşlh biz zorluk çeksekte

Sorun etti mi peki doktor sizin durumunuzu
Yok bir hafta o kadar önemli değil takip edelim dedi ama değişmiyor geri çıkıyor nedeni hakkında da bir şey demedi.
Başka bir doktor bayağı bir sorun etmişti ama sonra gitmedim ona çünkü bir şey demiyorlar ne yapılabilir söylemiyorlar neden oluyor söylemiyorlar.Galiba biraz genetik faktörlerden.

Yok bir hafta o kadar önemli değil takip edelim dedi ama değişmiyor geri çıkıyor nedeni hakkında da bir şey demedi.
Başka bir doktor bayağı bir sorun etmişti ama sonra gitmedim ona çünkü bir şey demiyorlar ne yapılabilir söylemiyorlar neden oluyor söylemiyorlar.Galiba biraz genetik faktörlerden.
Iste cnm her doktor aynı şeyi söylemiyor aynı fikirde bulunmuyor bu da insanın kafasını karıştırıyor. Genetik faktörlerden olabilir dediğin gibi

canim bebege yeterince oksijen gitsin ve iyi beslenebilsin diye sol yanina yat demisti dr.
sen buna dikkat ediyormusun.
ben gece uyku sersemi saga veya sirt ustu donsem bile kisa zaman sonra hemen sola donuyorum.
artik uyusuyor sol tarafim ama mecbur :(
oyle rahat ediyormus

canim bebege yeterince oksijen gitsin ve iyi beslenebilsin diye sol yanina yat demisti dr.
ben gece uyku sersemi saga veya sirt ustu donsem bile kisa zaman sonra hemen sola donuyorum.
artik uyusuyor sol tarafim ama mecbur :KK43:
oyle rahat ediyormus
Daha önceden sola yatmaya pek özen gösteriyormiyordum açıkçası ama artık dikkat ediyorum Cnm

artik uyusuyor sol tarafim ama mecbur :KK43:
oyle rahat ediyormus

Daha önceden sola yatmaya pek özen gösteriyormiyordum açıkçası ama artık dikkat ediyorum Cnm

5 bölge destekli hamilelik yastıkları var ben uyku sersemi olsa sağa dönmeyeyim ve solum uyuşmasın diye ondan aldım tavsiye ederim

Back
X