Bebek Beslenmesi Bebegim hava yutuyor emmeyi bırakacak. Cok az emiyor.Ne yapabilirim.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilekdiler

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
12
9
6
47
Merhaba arkadaslar.Lutfen yardimci olun.3 aylik bebegim var. Emerken hava yutuyor. Midesine hava doluyor. Hemen emmeyi birakiyor. Bir daha da istemiyor. Memeyi dilinden kacirdigi icin hava yutuyor. Dil bagi vardi kestirmistik 20 gunlukken. Son 1.5 aydir nerdeyse ememiyor artik. Gece emmesinde sorun yok. Gunduz de uykusunun arasinda emzirmeye calisiyorum. Doyasiya ememiyor. Biberon da almiyor.

Benim bebeğimde hava yutuyor çok hemen kaldırıp havayı çıkarıyorum omzuma koyup. Geri emzirmeye başlıyorm. 15 günlüğüz bizde. Çok hızlı heyecanlı emiyo birazda ondan bence. Dil bağı old. Nasıl anladnz hava yutmasını doktora söuledm ama dil bağı olaabilir falan demedi. Acaba bende mi baktırsam

Evet baktirin ama kilo almasinda sorun yoksa hemen mudahale ettirmeyin. Biz dil bagini kestirdikten sonra emmesinde sorun basladi. Dilinin altina bakin ince zar gibi gorunur varsa. Biz fark etmedik doktor soyledi. Benim bebegim hava yuttuktan sonra memeyi birakiyor diger ogune kadar almiyor. Iki dk. Bile emmiyor. Mamayi da almiyor. Biberonla da almiyor kasikla da. Sabrediyorum. Ama cok yipratici gunler geciriyorum.

Back
X