Bebeğim hissediyor mudur ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
4 ay önce kalbi atmıyor diye bebeğimi kaybetmiştim çok yıpratıcı bir süreçti açıkçası hiç isyan etmedim ama çok ağladığım zamanlar oldu nerede bir hamile görsem kendime üzüldüm.Çok şükür ki 1 hafta önce hamile olduğumu anladım 4 haftalık hamileyim ❤ bu bebeğimi çok ama çok seviyorum fakat sanki bir yerlerde kaybettiğim bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor onu düşünüp ağlıyorum bu sefer de karnımdakini üzüyor gibi hissediyorum ona da kıyamıyorum bu his zamanla geçecek mi ?

Canım öyle düşünme. Öteki bebegin sağlıksızmis diye kaybetmişsin. Neden ona haksızlık edesin ki? Senin hatan yok olsa bile her şey Allahtan. Düşünme öyle

3 yıl önce doğal gebelik ile ikiz gebelik yaşadım ama 11.haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum. Ne mutlu size ki fazla zaman geçmeden yeniden hamilesiniz. İçinizdeki bu hissi hormonların artışı ile yaşadığınızı düşünüyorum. Geçmişte takılı kalmanın bir faydası yok ne yazık ki, hamileliğinizin tadını çıkarın, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah.

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤hormonlardan herhalde gerçekten

Anne karnında bebeklerin ağladığını okumuştum anne ağlayıp üzülünce. Şuan cok kücük ama suan da o üzüntü stres olumsuz etkileyebilir. Ben oğlum cok kücük(8aylık) iken hamile kalınca ona haksızlık oldu diye cok ağladım. İnanılmaz kasık ağrısı yaşadım aklım başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…