Arkadaşlar size bur konuda bir soru sormak istiyorum. Ben 7 aylik hamileyim. Esim te.ek yerken yada başka bir amaçla öne egildigimde bebeğim karnimda sikistigini ve rahatsız olduğunu iddia ederek beni engellemeye calisiyor. Ben de bu kadar üstüme düşmesinden rahatsiz olmaya basladim. Bildiğiniz kadariyla boyle birşey söz konusumu yani bebegin anne karninda sikismasi rahat olamamasi gibi.
Esim saglikci ben ise biyoloji ogretmeniyim ama bu is tecrubede bitiyor kesinlikle. Bildiklerim doğrultusunda bebek bu kadar korumasiz olamaz diyorum bir egilmeyle sikisacak kadar ama bunu eşime anlatamiyorum. Hatta beni doktoruma şikayet edeceğini söylüyor. Artik diyecek bisey bulamiyorum.
bi hamile biz değiliz.. çok şükür işimiz gücümüz var bilinçliyiz dikkat ediyoruz.. ya köylerde doğuma beş kala hala iş yapan kadınlar ne yapsın?? o zaman herkesin çocuğunun sıkışıp anormal olması lazım..
tamam ağır işlerden kaçıncaz dikkat etcez de şu anda bebekte sert kemikler yok sıkışsa bile ona zarar gelebilcek bi yapıda değil..
benim de eşim taktı kafayı sabah kahvaltılarına onu yemiosn bunu yemiosn doktor böle dedi die.. allah razı olsun ilgilenio şikayet etmemek lazım ne kocalar var da bunları doktorlara götürmemek lazım sonra başımıza doktordan fena doktor oluolar