Bebeğim için İstanbulda kulak burun boğaz uzmanı

mine_sen

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
62
8
623
Arkadaşlar bebeğim bir yaşında doğduğundan beri burun tıkanıklığı var nefes alamıyor.bebektir zamanla düzelir deyip burun spreyi vermeyen ilgili bir doktor biliyormusunuz.

geçmiş olsun tatlım ama büyümeden bişey yapmazlar benim büyük kızımdada aynı sorun vardı şuan 10 yaşında geçen sene ameliyat oldu ama samatyaya götürmeni tavsiye ederim eğer gitmediysen kbb konusunda iiler..

Arkadaşlar bebeğim bir yaşında doğduğundan beri burun tıkanıklığı var nefes alamıyor.bebektir zamanla düzelir deyip burun spreyi vermeyen ilgili bir doktor biliyormusunuz.

öncelikle geçmiş olsun benim kardeşim dr kbb uzmanı aynı zamanda ama size uzakmı bilmiyorum beylikdüzü medicana internatinonal da isterseniz ismini verebilirim.

geçmiş olsun tatlım ama büyümeden bişey yapmazlar benim büyük kızımdada aynı sorun vardı şuan 10 yaşında geçen sene ameliyat oldu ama samatyaya götürmeni tavsiye ederim eğer gitmediysen kbb konusunda iiler..

Geçmiş olsun canım.10 sene çok değil mi ya:(Şimdi nasıl kavuştumu sağlığına.

merhaba bende sana memorıal da Burak Erdamar ı önerebilirim.Yada İstanbul cerrahi hastanesinde Yusuf Şener var.İkiside çok iyi doktordur.Yusuf bey eski doktorumdur benim Alman hastanesinden geçti istanbul cerrahi hast.sine Hamileliğimde kadın doğuma memorıal hast gidince arkadaşımda burak beye ameliyat olunca onada gitmeye başladım.Burak bey Doç Dr.dur.Çok geçmiş olsun.

merhaba Mine hanım daha önce bi yerde fibromiyalji hastalığndan kurtulduğunuzu yazmışsınız bana umut oldu aynı hastalık bende de var.Doktorunuzun adını tel.no yazarsanız çok sevinirim.Her şeyi çeken bilirmiş lütfen yardım edin

Mrb.Mİne hanım fibromiyalji hast.kurtulduğunuzu yazmışsınız bir yerde bana umut oldunuz dr.adı ve tlf.no yazarsanız çok sevinirim.msjınız bana umut verecek lütfen cevap verin

Back
X