Bebeğim için

Kbra42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
11
8
1
31
Merhaba hanımlar sitenize yeni üye oldum benim 29 günlük bir bebegim var sürekli böyle kabiz olursunuzda ıkınırsınız ya o şekilde sürekli kendini sıkıyor ve terliyo gazınıda cikarttiriyorim alltan ustten ama anlamadim neden olur bu bilen yada basina geken varmi yardımcı olurmusunuz? :(

Aynen anlattığınızdan dolayı gazı var ve çıkarmaya çalışıyor :)
Ne kadar çıkarsanız da yeterli olmaz bir süre. Demek ağlamayı sevmiyor, kendini sıkıyor güzel bişey bu :emir_bebek:
Az daha sabır bir kaç aya alışacak annesi :)

Gazı var muhtemelen. Emziriyrosaniz siz rezene cayi icin, kimyon vs tüketin. Ama cocugunuza verin derlerse vermeyin.

Bende öyle düşündüm fakat cikarttiyorum gazını allttan da usttende cikartiyo ama surekli bi iki büklüm halinde yani kendini kasiyo heo bide bugun yedigini emzirdigini cikartti hep arada oksuruk de oluyo usuttu mu ki acaba diyorum bende ?

Aynen anlattığınızdan dolayı gazı var ve çıkarmaya çalışıyor :)
Ne kadar çıkarsanız da yeterli olmaz bir süre. Demek ağlamayı sevmiyor, kendini sıkıyor güzel bişey bu :emir_bebek:
Az daha sabır bir kaç aya alışacak annesi :)
Ay inşallah ya vallahi çok üzülüyorum onu o halde görünce ben ne yapacagimi bilemiyorum inanin ki ilk bebegim bilmeyince bide insan herşeyi düşünüyor çok teşekkür ederim

Benimki de öyle. Gazı var. Ben dokunmuyorum kendini sıkıp sıkıp bi şekilde çıkarıyor. Sorunlarla kendi kendine baş etmesini şimdiden öğretiyorum daha 52 günlük :confused:

Ne kadar çıkarırsanız çıkarın ne yazık ki o gazın sonu gelmiyor. Biz de çektik aylarca. Göbeğine gaz masajı yapın, sırt üstü yatırıp bacaklarını hafif hafif göbeğine doğru bükün. Hareket ettirmek yardımcı oluyor gaz çıkarmalarına.

Ne kadar çıkarırsanız çıkarın ne yazık ki o gazın sonu gelmiyor. Biz de çektik aylarca. Göbeğine gaz masajı yapın, sırt üstü yatırıp bacaklarını hafif hafif göbeğine doğru bükün. Hareket ettirmek yardımcı oluyor gaz çıkarmalarına.
Evet dediginiz gibi yaptim cikti gazi ama yinede bas bas bagiriyoruz

Valla sen iyi dayanmissin ben dayanamiyorum haline ama sende haklisin
Bazen ben de dayanamıyorum ama kucağıma alsam da aynı. Mesela gece uykusundan uyanıyor birden ellerini kollarını kendini sıkıyor, ıkınıyor bir süre, sonra gazını çıkarttığında da gözünü kapatıp geri yatıyor. Ben çok zorda kalırsa müdahale ediyorum. Sonuçta kendisi zor da olsa başediyor.

Evet dediginiz gibi yaptim cikti gazi ama yinede bas bas bagiriyoruz
O bas bas bağırmalar bebekliğin şanından. Bizimki 5 ay boyunca her akşam 6 da başlar, gece 12'ye kadar bağırırdı. İki üç aylık olunca, akşamları kovaya ılık su doldurur, içine diklemesine sokardık minnoşu. Rahatlardı öyle. Şimdi sizinki çok küçük, sakıncası var mıdır bilmiyorum. Bir doktorunuza sorun bu ılık su işini. Mucize bir etkisi var.

Bazen ben de dayanamıyorum ama kucağıma alsam da aynı. Mesela gece uykusundan uyanıyor birden ellerini kollarını kendini sıkıyor, ıkınıyor bir süre, sonra gazını çıkarttığında da gözünü kapatıp geri yatıyor. Ben çok zorda kalırsa müdahale ediyorum. Sonuçta kendisi zor da olsa başediyor.
Evet haklisin iyi yapiyosun aslında biz daha yeniyiz ya herseyden korkuyoruz

O bas bas bağırmalar bebekliğin şanından. Bizimki 5 ay boyunca her akşam 6 da başlar, gece 12'ye kadar bağırırdı. İki üç aylık olunca, akşamları kovaya ılık su doldurur, içine diklemesine sokardık minnoşu. Rahatlardı öyle. Şimdi sizinki çok küçük, sakıncası var mıdır bilmiyorum. Bir doktorunuza sorun bu ılık su işini. Mucize bir etkisi var.

Back
X