• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim irkilip ağladı

destiniyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık ilk kez bugün eşime seslendim normal ses tonuyla irkilip çığlığı bastı neden oluyor bir sorun mu var yaşayan biri cevap verebilir mi?

İlk 6 ay normal canım çocuk gelişimi ve sosyal hizmet uzmaniyim 4 yasinda oglum var. Bu aylarda uyaran ses eşya ışık çok duyarlılar çünkü dünyayı tanırlar allah bağışlasın 🤲

İlk 6 ay normal canım çocuk gelişimi ve sosyal hizmet uzmaniyim 4 yasinda oglum var. Bu aylarda uyaran ses eşya ışık çok duyarlılar çünkü dünyayı tanırlar allah bağışlasın 🤲
Normalde de irkilirdi ama böyle çığlık atıp ağlamazdı çok korktum, üzüldüm çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah sizin evladınızı da size bağışlasın🙏

Normalde de irkilirdi ama böyle çığlık atıp ağlamazdı çok korktum, üzüldüm çok teşekkür ederim içim rahatladı Allah sizin evladınızı da size bağışlasın🙏
Aynısı geldi başıma kızım 2 buçuk aylıktı. Bir anda çok korkup ağladı muhtemelen dalmıştı bir anda ses gelince uyarıldı ağladı.. bir şeycik olmaz merak etmeyin ben de çok korkmuştum❣️

Back
X