Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar affıniza sığınarak resim de ekledim.bebegim 3 aylik yaklaşık 2 aydır falan ishal.artık normal bebek kakası nasıl olur unuttuk inanın.
ilk basta damar damar kan,köpük köpük ve yeşil,fışkırır tarzda yapıyordu.ve mukus var tabi.dr amip var dedi testte çikti daha dogrusu.bi dunya antibiyotik kullandik.en son temiz cikti ama hala gecmedi ishal yaaa.kan falan gozukmuo ama yine kopuklu yesil sari arasi ve bence sıvı yapiyor.hala da sümüksü.bugun 5 defa yapti.resimde yukluyorum bi bakarmisiniz normal mi?
son çare ankaraya goturcez artik.kilo alimida yavaşladı yawrumun

boyle birsey basina gelen var mi
-
20160808_065308.webp
6,7 KB
· Görüntüleme: 15.063
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Evet canım isal gibi cok sıvı çünkü isal gecsin diye dogal biseyler verme sansin varmi emiyormu ek gıda aliyorsa pirinç suyu falan versen
Evet canım isal gibi cok sıvı çünkü isal gecsin diye dogal biseyler verme sansin varmi emiyormu ek gıda aliyorsa pirinç suyu falan versen
13unde 3 aylik olacak daha.yaklasik 2 aydir falanda boyle.burda bir suru dr a gittik yok gecmiyor.bize ankara yollari gozuktu sanirim.bulabilirler ins.neden gecmedigini

Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Ah yavrum çok küçükmüs inşallah kısa zamanda iyileşir
Ah yavrum çok küçükmüs inşallah kısa zamanda iyileşir
amin ins.arkadasim,çok sagol.ilk cocuk olunca insan ne normal ne degil bilemiyor işte..
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Inan bana ilk yada üc farketmiyor benim ucuncu oldu ama sanki hicbisey bilmiyorum doktora neler soruyorum bana kıs kıs gülüyor

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
Testleri nasıl su anda temiz mi? Köpüklü kaka gazdan olur, anne sütü alıyor sıvı olması normal ilk aylar.. sana tavsiyem bir gogsinden emzirince, ikinciye yine aynı göğsünden emzir iyice bosalsin.. netten ön süt arka süt olayını arastiriver.. ön sut bebekte gaz yapar, ayrıca doyurmaz.. gazına dikkat etmelisin..
Testleri nasıl su anda temiz mi? Köpüklü kaka gazdan olur, anne sütü alıyor sıvı olması normal ilk aylar.. sana tavsiyem bir gogsinden emzirince, ikinciye yine aynı göğsünden emzir iyice bosalsin.. netten ön süt arka süt olayını arastiriver.. ön sut bebekte gaz yapar, ayrıca doyurmaz.. gazına dikkat etmelisin..
tek taraftan emzirebiliyorum sadece zaten cnm.on sut arka sut olayinida arastirdim aslinda ama ne yapacagimi bilemedim.
testlerinde ilk lokosit snra amip en son da temiz cikti.tabi bu 1.5 aylik falan bi surec oldu.amip ile sut alerjisini karistirabiliolarmis.dr sut alerjisi olabilir dedi.bebek kucuk ankarada 6 aydan once test olmaz dedi ne bilim
Geçmiş olsun canım. Benim büyük kizim böyle idi. Süt alerjisinden olabilir dedi doktor. Test yapilmadi ama kendim iyice düşününce hak verdim. Süt olsun diye yediğim yogurtlu yarma çorbasi falan yiyince felaket artıgini farkettim. Emzirdiğim için kendim süt süt ürünleri yemedim. Gerçekten fayda etti. Diskida balgam yok oldu. Ben 3 ay dikkat ettim öyle. Sonrada laktozsuz mama verdim.
Geçmiş olsun canım. Benim büyük kizim böyle idi. Süt alerjisinden olabilir dedi doktor. Test yapilmadi ama kendim iyice düşününce hak verdim. Süt olsun diye yediğim yogurtlu yarma çorbasi falan yiyince felaket artıgini farkettim. Emzirdiğim için kendim süt süt ürünleri yemedim. Gerçekten fayda etti. Diskida balgam yok oldu. Ben 3 ay dikkat ettim öyle. Sonrada laktozsuz mama verdim.
ya beni biraz aydinlatirmisin ne yemicem mesela kek cikolata her seyde sut var onlarida mi yemicem.
birde sur urunlerini kesince ne kadar surede gecti o balgam gbi yapmasi?
Ayy elimden geldiğince hatırlamaya çalışayım. Kizim şuan 11 yaşında. Süt ve sütten üretilmiş ürünlerden uzak dur sut yogurt yag gibi. Yemeklerine az yağ koyabilirsin ben yurt dışındayım burdaki yemeklik yaglarda cok az laktoz varmis. Ama ben ozaman sıvı yağ ile yapıyordum yemeğimi. Kek çikolata bişey olmaz ama yine çok yeme biliyorsun çikolata ishal yapar. Önce sıkı bi diyet yap sonra hafif hafif gevşet diyetini. Aman dikkat kendin kalsiyum hapı muhakkak al. Sen dikkat ettikçe yavaş yavaş bebegin de düzelme görürsün. Ama sakın korkma ömür boyu böyle gitmez. Büyüdükçe hafifler alerjisi.
Allah can sağlığı versin herşey yoluna girer sakın kafana takma. Ben ozaman üzüle üzüle mahvolmustum. Sanki çok büyük bi sıkıntı gibi gelmişti. Bi Allahin kulu da doğru dürüst anlatmadiki bişeyi sanki bir tek benim kızım böyleymiş gibi bakıyorlardi bana. Allah bu günlerimizi aratmasın. Herşey yoluna girer. Sen kalbini ferah tut oda düzelir.
Allah can sağlığı versin herşey yoluna girer sakın kafana takma. Ben ozaman üzüle üzüle mahvolmustum. Sanki çok büyük bi sıkıntı gibi gelmişti. Bi Allahin kulu da doğru dürüst anlatmadiki bişeyi sanki bir tek benim kızım böyleymiş gibi bakıyorlardi bana. Allah bu günlerimizi aratmasın. Herşey yoluna girer. Sen kalbini ferah tut oda düzelir.
Allah razı olsun..dediginiz gibi o kadar takiyoruz ki bebek her kaka yaptiginda mahvoluyoruz:)bende takmamaya calisiyordum ama bu ay artik dogru duzgun kiloda almaz oldu ona uzuluyorum..
sut urunlerine dikkat etsem ne kdr surede duzelirki?
sorun bulunsunda ben diyete de raziyim
Biliyorum cok zor ama süre fikrini aklından çıkarman lazım. Annelik zor seni ve kaygilarini cok iyi anliyorum. Benimde 4 tane kizim var. Kalbini ferah tut. Herkesin kendine göre farklı yapısı var zamani tam olarak hatirlamiyorum ama iyi hatirliyorum yogurt corbasi falan içince mahvoluyor du kuzum. Sancı gaz şişlik balgamli ishal yada kusunca balgam çıkarıyordu resmen. Belki bi hafta sonra falan hafifler sıkıntısı. Ama daha uzunda sürebilir. Önemli olan sağlığı ve onunla gecirdigin bu muhteşem günler.
13unde 3 aylik olacak daha.yaklasik 2 aydir falanda boyle.burda bir suru dr a gittik yok gecmiyor.bize ankara yollari gozuktu sanirim.bulabilirler ins.neden gecmedigini
Anne sütüne karşı alerjisi olabilir mi acaba