Çocuk Hastalıkları Bebeğim işitme testinden geçemedi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zimbirtim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
2
0
1
44
mrb.3,5 aylık bebeğm emisyon testinden 3 kez geçemedi.otomatik abrden de kalınca klinik abr yaptırmamızı söylediler.cuma günü yapılacak.benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba.çok kötüyüm sürekli kızımın duyup duymadığını kontrol etmeye çalışıyorum.ama henüz küçük olduğu için emin olamıyorum.cuma nasıl gelir nasıl geçer her anım azap oldu :(((

Ne yaptınız geçti mi bebeğiniz testi.umarım güzel sonuç almışsınızdır.
merhaba.hayır bebeğim bera testinde 105 desibele cevap vermedi.iki kulağında da işitme cihazı kullanıyoruz.işitme cihazı da işe yaramazsa koklear implanta gidecek gibi.çok zor dönemler atlattık ama insan kabulleniyor zamanla.dualarınızı eksik etmeyin.sevgiyle...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun,yavrunuza en güzel kaderleri yazsın inşallah.dua edeceğim.

Çok geçmiş olsun.. 10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz

Back
X