Çocuk Hastalıkları Bebegim ismi söylenince bakmiyr

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

siyahincim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
22
0
36
Almanya
ARkadaslar merhabalar,
Bir akrabamin 11 aylik bir oglu var.Ismini söyledigimizde bakmiyor.Once kulaklarinda mi sorun var dedik.Örnegin tv ye arkasi dönük oturdu ve tvnin sesini actik döndü bakti tvye.Cocuklar oynamasi flan iyi cocuklar ismini söyleyince bakiyor ama akrabalari annesi babasi soyleyince bakmiyor.Otizm geldi aklimiza ama sadece bu otizme uyuyor.Diger belirtiler yok.Ayni seyleri yasayan anneler var mi?

Ismini ilgisini cekicek bi cümle icinde kullanirsaniz buyuk ihtimal bakar diye düsünüyorum mesela aliiiiiiiiiiiii bak cikolataaaaa:)Otizm falan olsaydi baska belirtileride olurdu diye düsünüyorum sanirim oglunuz sizi takmiyoor.Benim oglumda yapar cogu zaman iki saat seslen dönüp bakmaz bile kendi kendime konusur gibi yaparim aaaa burda nolmus falan gelir hemen nolmus diye:)Bence duymalarida,zekalarida oldukca yerinde,bosuna telaslanmayin.

çok normal gibi görünüyor ama yinede bir doktora danışın derim ben

benim oğlumda 8 aylık olmuştu ve hala ismini bağıra bapıra söylüyoduk bakmıyodu. kulaklarından yada gelişiminden şüphe ettim. ama bigün koridordayken koşarak(tabi yürüteçle :)) )odaya gittiğini gördüm tv de sevdiği reklamın sesini duymuş gidip kapıdan kafasını uzatıp izleyip çığlık atarak geri döndü şebek :))) yani ozamn anladımki beni takmıyomuş

canim bizde oglumda otizmden suphelendik sadece bu sebepten oturu
bazen diyodum bu cocouk sairmi diyee
ama bi baktik baska seylerin sesini duyunca kulak kesiliyo
sarki,araba sesi,kopek havlamasi...

sonra psikolog bi arkadasim var otimzmli cocoullarla ilgilenmiss
hic biseyi yok bunun sadece sizi sallamiyo dedi..
cunku baska seylere bakiyo

diger semptomlar yoksa dert etmeyin derim ben..ama mesela asosyallik varsa
parmak uclarinda yuruyip ellerini istemsizce salliyosa
kenidni yaraliyosa kafasini yere falan vuruyosa
tabi bunlar devamli olacak
ozaman hemn doktora basvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…