Bebeğim iyi olucak mı ?

İyide düğünden önce bunlar tespit edilip ona göre iğne fln olmadınz mı? İnşallah bişe olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınz bebişinizi..

Insallah bebeginizin kan grubu negatiftir. Esinizin anne ya da babasinda negatif varsa eger bebeginizin %50 negatif olma ihtimali var ama esinizin anne ve babasinin ikisi de pozitifse bebeginizin negatif olma olasiligi yok. Eger negatif olursa kan uyusmazligi olmaz. Insallah esinizin anne ya da babasidan birisinde negatif vardir ve bebege o gecmistir.

Insallah bebeginizin kan grubu negatiftir. Esinizin anne ya da babasinda negatif varsa eger bebeginizin %50 negatif olma ihtimali var ama esinizin anne ve babasinin ikisi de pozitifse bebeginizin negatif olma olasiligi yok. Eger negatif olursa kan uyusmazligi olmaz. Insallah esinizin anne ya da babasidan birisinde negatif vardir ve bebege o gecmistir.
Yarın sorarım bu hiç aklıma gelmemişti

Merhabalar cok gecmis olsun.belirli araliklarda indriek combs testini tekrarlayip eritrositlerin ne kadar etkilendigine mutlaka bakilmasi lazim. Belki ki vucut antikor üretmeye yani bebeği farkli bisey olarak algilayip savunmaya geçmiş. Daha önce kimyasal bi gebelik gecirmediniz degil mi? Eger oyleyse hamile kalmadan indirekcombs testi yapilip anti d uygulanmasi gerekiyordu. Emin degilim ancak eger etkilenme var ise ilk 3 ay düşük doz anti D uygulanabilir. Bide erken donemde bebegin ne kadar etkilendigine bakmak gerekiyor perinotoloji servisinde bi süre yatabilirsiniz. Ilk gebeliklerin çoğunda vücut savunmaya geçmiyor yada cok gec geçiyor o yuzden etkilenme olmuyor onun icin dogumdan sonraki ilk 72 daat icinde anti D ignesi yapiliyor ve 2. Gebelik icin onlem alinmis oluyor. insallah sizde de olmaz. Iyi bir hekim bulup tedavi surecini cok dikkatli takip etmeniz gerekiyor. Bide kanama olmus hastaneye gidip testleri yaptirmaniz gerekiyor sanırım.Bu yazdigim bilgiler güncel bilgiler değildir güncel uygulamasini bilmiyorum ancak bize gelen hastalara yapilan islemler bu yöndeydi.

Ben bu tür kan uyuşmazlıklarında iğne vurulunuluyor diye duymuştum.

Durum güncellemesi : Hanımlar tekrar aynı test yapıldı ve bu sefer negatif çıktı Süleymaniye Kadın Doğum hastanesindeyiz doktor önceki testin eser pozitif yazdığı için kesin olarak pozitif olmadığını ondan şimdi negatif çıkmasının normal olduğunu belirtti Rhogram iğnesini yaptırmak için bekliyorum Hale’n gelemedi iğne ama buna da şükür hepinizin kalbinize yüreğinize dualarınıza sağlık Allah razı olsun sevgiler umarım herkes güzel bir gebelik geçirir rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK200: Not: Erken demişlerdi başta kanama olduğu için az bile olsa yeterliymiş iğne yapılabiliyormuş öyle dedi doktor bir daha kanama olursa tekrar iğne gerekiyormuş.

İlk bebekte farketmiyor doğumdan sonra iğne yapılıyor diye biliyordum ben. İnşallah sorun çıkmaz da sağlıkla alırsınız kucağınıza..

Canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli alırsınız evladınızı kucağınıza ❤

Benim babam Brh + annem 0rh - abimde bir kaç sorun yaşamış galiba abim doğduktan hemen sonra iğne vurmuşlar anneme bize hamile kalmış tekrar aynı iğneyi vurmuşlar.

Durum güncellemesi : Hanımlar tekrar aynı test yapıldı ve bu sefer negatif çıktı Süleymaniye Kadın Doğum hastanesindeyiz doktor önceki testin eser pozitif yazdığı için kesin olarak pozitif olmadığını ondan şimdi negatif çıkmasının normal olduğunu belirtti Rhogram iğnesini yaptırmak için bekliyorum Hale’n gelemedi iğne ama buna da şükür hepinizin kalbinize yüreğinize dualarınıza sağlık Allah razı olsun sevgiler umarım herkes güzel bir gebelik geçirir rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK200: Not: Erken demişlerdi başta kanama olduğu için az bile olsa yeterliymiş iğne yapılabiliyormuş öyle dedi doktor bir daha kanama olursa tekrar iğne gerekiyormuş.
Endişe etme Allah bebeğini ve seni korusun hayırlı doğum nasip etsin inşallah .

Hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah
İlk bebekte farketmiyor doğumdan sonra iğne yapılıyor diye biliyordum ben. İnşallah sorun çıkmaz da sağlıkla alırsınız kucağınıza..

Benim babam Brh + annem 0rh - abimde bir kaç sorun yaşamış galiba abim doğduktan hemen sonra iğne vurmuşlar anneme bize hamile kalmış tekrar aynı iğneyi vurmuşlar.

hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah :KK200:

Hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah

hepinize çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah :KK200:

Back
X