bebeğim kaç saat aç kalabilir?

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
kızlar benim kızım 4.5 aylık ve 7.5 kilo. Sadece mama ile besleniyor. Doktorumuz kilosunun çok olduğunu bu nedenle mamasını çok vermememi söyledi. 3 saatte bir 3 ölçek veriyorum. Bazen uyuduğu için bu sure 5 saati buluyor. Ama şekeri düşerse diye korkup 5 saat olmuşsa uyandırıp mama veriyorum. Annem bugün gece neyse ama gunduz o kadar aç bırakma şeker hastası yaparsın çocuğu dedi. Ürktüm. Kontrole gidince soracağım doktora ama gidene kadar tedirgin geçireceğim gunlerimi. Siz ne diyorsunuz bu konuda?

benimde kızım 4 aylık 6.6kg anne sütü alıyor sadeCe. benCe çok kilolu değil o kadar kafana takma. ben aynı zamanda Hemşireyim . bebeğin uyuduğu için o kadar endişelenme benCe ilk aylar olsa şekeri düşebilir ama artık aCıktığında uyanaCaktır sende fazla kilolu olduğunu düşünüyorsan aynı miktarda mamayı 2 ölçek ile Hazırla daHa sulu yap yani. unutma gıda kadar uyku da önemli Hiç emzirmek için uyandırmıyorum geCe er uyandığında da meme Vermiyorum 6 aya kadar geCe tek öğün yeterli. 6. aydan sonra geCe deliksiz uyumalı

canım yanıtın için teşekkür ederim. Anne sütü almadığı için kilosunu çok buluyorum. Benim bebekteki mama kilosu. Dr u ile görüştüm gündüz mümkün olduğunca 3 saati geçme gece 5 saat durabilir gece de 5 saati geçme dedi. Ben ve eşim kiloluyuz o nedenle bebeğim genetik olarak kiloya çok meyilli zaten. O nedenle çok dikkat etmek istiyorum bizim gibi kilolu olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…