Çocuk Hastalıkları bebeğim kakasını taş gibi yapıyor:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
arkadaşlar merhaba ikiz oğullarım var 1 yaşına yeni girdiler birinin kabızlık sorunu var yani kakasını hergün yapıyor ama taş gibi yaparken de baya zorlanıyo:( kuru kayısı yediriyorum 2 gündür ama pek farketmedi acaba bağrsaklarında bi problem olabilirmi:( önerilerinizi bekliyorum...

bol bol su içir
pozalı yiyecekle yesin
susuz kaldığı için olabilir

pırasa çorbası elma püresi zeytinyağı içir sabah aç karna bir kaşık iyi gelir su içsin ama bol bol

kuru kayısı kaynattım şimdi onu içircem acaba iyi gelirmi ikizide aynı şeyleri yiyp içiyo onda böyle bi problem yok ..bende bağırsaklarında sorun olmasından korkuyorum yoktur dimi:(

Brokoli ve kabak yedirin. Benim kızım da kabız olmuştu. Ben çorbasına brokoli ve kabak ekledim. Birkaç saat sonra da kayısıyı kaynattım püre haline getirip yedirdim. ardından kaynattığım kayısının suyunu da içirdim. 2 saatte rahatlamıştı bağırsakları. bir deneyin isterseniz.

Brokoli ve kabak yedirin. Benim kızım da kabız olmuştu. Ben çorbasına brokoli ve kabak ekledim. Birkaç saat sonra da kayısıyı kaynattım püre haline getirip yedirdim. ardından kaynattığım kayısının suyunu da içirdim. 2 saatte rahatlamıştı bağırsakları. bir deneyin isterseniz.

çok teşekkür ederim canım deneyecceğim mutlaka umarım bizmkindede işe yarar..

Çift yumurta ikiziyse vücutlarının aynı beslenmeye farklı tepki vermesi doğal, iki farklı insan. Ama tek yumurta ikiziyse genelde aynı tepkiyi vermesi beklenir, bir kontrol ettirmekte fayda var.
Eğer bir rahatsızlıktan kaynaklanmıyorsa kabızlık için en iyi çözüm zeytinyağı. Bir yemek kaşığı kadar zeytinyağı yuttrun üzerine de ılık su içirin birkaç yudum. Hemen iyi gelir.

Back
X