Çocuk Hastalıkları Bebegim kakasini yapmiyor.. gunde 1 defa yapiyo normalmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
40 gunluk bebegim 1 haftadir kakasini gunde 1 defa yapiyor anne sutuyle besleniyor sadece ama yaptigi zamanda baya bezini dolduruyor normalmi gunde 1 defa yapmasi

Çok normal, ilerleyen zamanlarda hiç yapmadığı da olacak ondan dolayı da stres yapma.. ne zaman ek gıdaya başlar o zaman bol bol doldurur :)))

Benim oglum bazen gunde bir bazen iki gunde bir bazen uc gunde bir bazen de gunde 3 defa yapardi. Bunlar normal kabul ediliyor.

2 haftada bir kereye kadar normal, karnı ağrımıyorsa sorun yapmayın

Doktoruna sorsaniz gerci diger arkadaslar normal demis ama benimki 40 gunlukken gunde 7 kere yapiyordu , doktorumuz normal bu donemde cok yapar demisti
1 az geldi bana

40 günlük bebek ne yiyor ki ne çıkarsın yani siz de saat başı mı kakasını yapsın?

Yenidoğanlarda günde 1 den 9 10 defaya kadar normal kabul edilir diye biliyorum

Ohooo benimki 40 günlükken günde 1 kere, 50 günlükken günde 5 kere, 2 aylıkken 5 günde bir,3 aylıkken günde 2 kere yapıyordu bu daha say say bitmez. Başka problem yoksa takma kafana daha çok değişir:)

40 gunluk bebegim 1 haftadir kakasini gunde 1 defa yapiyor anne sutuyle besleniyor sadece ama yaptigi zamanda baya bezini dolduruyor normalmi gunde 1 defa yapmasi
Gayet normal, 5 güne kadar yapmamsını normalnsayoyorlar doktorkar diye okumuştum.

Back
X