Bebek Beslenmesi Bebeğim kakasını yapmıyor yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mafas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
154
58
103
34
18 günlük bir oğlum var 37+3 haftalık 2560 g doğdu sadece emziriyorum mama vermiyorum.18 günde sadece 2 defa kakasını yaptı bu normal mi çok tedirgin oluyorum

benim kızım da 14 günlük ilk üç gün kakasını yaptı sonra bir hafta yapmamıştı. ayaklarını karnına çekerek ve ıkınarak ağlıyordu sancısının olduğunu anlamamak mümkün değildi yani. karnına saat yönünde daireler çizerek masaj yaptık daha kucağımızdayken pırtlamaya başladı ve beş dakika sonra kakasını yaptı. internette kolayca videolarını bulabilirsin. masajla hemencecik yapıveriyorlar

Bi yağ ile falan mı masaj yaptınız peki

Yeterli beslenmiyor olabilir? Kilo ölçümü yaptırsanız??

18 günlük bir oğlum var 37+3 haftalık 2560 g doğdu sadece emziriyorum mama vermiyorum.18 günde sadece 2 defa kakasını yaptı bu normal mi çok tedirgin oluyorum
Doymuyo olabilir doyduğundan eminmisin sütünü sağıp biberonda ver ne emdiğini bilip doyduğundan emin olursun buna rağmen yapmıyorsa dr götür gliserin fitil var bebekler için tavsiye gibi görme dr verirse al ben bir hafta yapmayınca yarım atardım iki hafta yapmayabiliyorlarmş ama günah kuzuya sancısıda olur bi uzman görsün geçmiş olsun

Haklısınız dün akşam bebeğimin doymadığını farkettim mama vermek zorunda kaldım doktor şurup vermişti dün başladım kullanmaya bugün dolu dolu yaptı çok şükür rahatladı bebeğim.fitil de denedik ama çok ıkındı hep çıkardı fitili.düne kadar sütüm yetiyor sanıyordum büyüdüğü için mi yetmez oldu bilmiyorum ki

Neyse üzülme ben aktardan süt arttırıcı alıyorum power vital macun rezeneli faydasını gördüm tavsiye ederim cnm bol bol emzir doymasınıda istiyosan her emzirmeden önce 50cc mama ver üstünü emzir o dediğim karışımıda yersen her sabah bir kaşık sütünde artar bol sütlü günler inşallah

Sütünüzü artırmak için malt içeceği var ondan alıp için alkolsüz bira diye de gecer. Anne sütü her mamadan bin kat iyidir bebeğiniz daha küçük mama vermemeye calışın. Bir de kakasını yapmadığı zaman ben gercek zeytinyağını bi damla poposuna sürer kulak çöpüyle uyarırdım o gün muhakkak yapardı

Bende yaparım onu ama bebek doymuyosa bağırsak boşsa olmuyo

Mama vermek istemiyorum bende ama doymuyor 2 gündür.emiyor hala aranıyor ağlıyor mecbur veriyorum

Bugün gördüm canım yarın bakarım bulabilirsem inşallah.çok teşekkür ediyorum.ben mama 2 gündür veriyorum ama günde bi defa 30 cc içiyor normal mi ki hiç de bilgim yok mama konusunda
normal cnm ustunu anne sutuyle tamamla hergun 30 cc den bısey olmaz benımkı75 vazen 100 bazen 30 ıcıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…