Bebeğim kakasını yemiş

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Herkese günaydın arkadaşlar sabah gözümü açar açmaz o manzarayla karşılaştım 😖bebeğim bezini açmış yatak üst baş ağzının kenarı elleri hep kaka içindeydi 🤦‍♀️ Ağzının kenarında baya vardı büyük ihtimal yemişte zaten
Doktoru aradım bişi olmaz aile hekimine gösterin dedi bu kadar basit mi sizce de
Endişelenecek bi durum mu sizce bişi olur mu

Fikri olan yokmu

geçmiş olsun,
eğer yüksek ateş, ishal, kusma gibi belirtiler olmazsa (genelde yarım saat ila 4 saat içinde) bir sorun olmaz. yine de takip edin

geçmiş olsun,
eğer yüksek ateş, ishal, kusma gibi belirtiler olmazsa (genelde yarım saat ila 4 saat içinde) bir sorun olmaz. yine de takip edin
Şimdiye kadar bi sorun olmadı teşekkür ederim 😊

Çok geçmiş olsun şimdi panik haldesiniz ama olaydan sonra bence çok güleceksiniz çünkü bizler gülerek okuduk eşşoli bir bebiş meraklı melahat 😂🙏🏻

Çok geçmiş olsun şimdi panik haldesiniz ama olaydan sonra bence çok güleceksiniz çünkü bizler gülerek okuduk eşşoli bir bebiş meraklı melahat 😂🙏🏻
Bide görseydiniz nasıl gülerdiniz acaba 😅

benim yeğenim de yemişti hiçbir şey olmadı. tabi siz birkaç saat takipte kalın geçmiş olsun🐣

Bebeğiniz erkek mi☺️ Bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Anne karnında da idrarlarını yutuyorlar sonuçta.😁

Ahahhaha tövbe allah delirmelik iş ya 😀 komik cidden ama o anki halinizi de tahmin edebiliyorum neyse bisey olmadi sanirim allahtan

Başlığı okuyunca anne karnında yemiş sanarak dua ettim önce.. Tadı hoşuna gitmediyse yutmamış olma ihtimali yüksek, bununla gelmiş geçmiş olsun..

Ahahhaha tövbe allah delirmelik iş ya 😀 komik cidden ama o anki halinizi de tahmin edebiliyorum neyse bisey olmadi sanirim allahtan
Bi an rüya olduğunu falan sandım 😅
Başlığı okuyunca anne karnında yemiş sanarak dua ettim önce.. Tadı hoşuna gitmediyse yutmamış olma ihtimali yüksek, bununla gelmiş geçmiş olsun..
Ay allahım tadı hoşuna gitmemişse diyor 😭😭🤮🤮🤮🤣🤣🤣

Back
X