Bebegim kalbindeki parlaklık

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
17. Haftadayız bugun o hastane koridorları bana zulüm gibi geldi doktorun odasından cıkmamla gözyaslarımın dökülmesi bir oldu ikili testimiz bebegimin gelişim haftası hersey cok normal ama bugun doktor ultrasonda kalbinde bir parlaklık gördü 22. Haftada gel detaylı ultrason yapalım dedi genelde trizomi down sendromlu bebeklerde görülür ama sende ikili teste risk cıkmamıs yinede bakalım dedi ama sonrasını hatırlamıyorum ilk kez anne olacagım ve rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın hastaneden cıktım ama beynim durmus gibiydi hiçbirsey hissetmedim hissedemedim rabbim beni bebegimle sınama diye dua ediyorum sabahtan beri evde ruh gibiyim o 5 hafta nasıl gecer koskoca beş hafta nasıl geçer ya bebegim sağlıklı değilse kafayı yiyecek gibiyim benim gibi olup bebegi sağlıklı olan tecrübesi olan varmı

Canim benimde ogluma hamileyken doktor kalbinde parlaklik var ve bu down sendromu suphesi demisti bende hemen arastirip iyi bir doktora ikili test yaptirmistim hicbir sorun olmadigi soykedi cok sukur oglumda hicbir saglik sorunu yok 4 yadinda simdi

Benim ikili testte soylemislerdi kalbinde parlaklik oldugunu 13. Haftaydi sanirim ben 1 hafta sonra tekrar farkli bi doktora gitmistim

Back
X