bebeğim kalçama doğru yerleşmiş!!!

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
14
156
Diğer
7+0ken drye gittim kalp atışını duydum süperdi:nazar::nazar::nazar: ama dr dedi ki sen rahim filmi falan mı çektirdin kese biraz kalçaya doğru dedi.oysa ben filim falan çektirmrdim dryi biraz zorladım ama bebek diger tarafa doğru büyür dedi.kızlar benim gibi olan var mı????:1hug:

valla bende ilk defa duyuyorum e o zaman senin karnın değil sırtın mı büyüyecek nası ya:1shok:

sanırım bu demek oluyorki rahmin en arka tarafına yerleşmiş bebek..bu da karnın fazla büyümez anlamına filan geliyo heralde ..yoksa kalçaya yerleşmek diye bişey yoktur galiba ne bileyim ilk kez duydum..

ya çok hafif kaymış gibi bişey dedi kese gelişirken karna doğru büyür bişey olmaz dedi ben de sizlere bir sorayım dedim yoksaa sırtta veya kalçada bebek Allah esirgesin olur mu hiç öyle bişey ?

ya çok hafif kaymış gibi bişey dedi kese gelişirken karna doğru büyür bişey olmaz dedi ben de sizlere bir sorayım dedim yoksaa sırtta veya kalçada bebek Allah esirgesin olur mu hiç öyle bişey ?

öyle bişey olamaz tabi canım..yukarıda söylediğim gibi büyük ihtimal fazla göbeğin büyümeyebilir o kadar ..dr un sorun değil dediyse bence takılma..hayırlı olsun..

evet sorun olmaz dedi.ama benimki gibi olan var mı diye sorayım dedim.doktorum buranın en iyi doktoru.ona güveniyorum ama sizinde dediğiniz gibi konuşma engelli.fazla üstünde durmuyo.böyle giderse 6 nisanda doğum dedi.sanırım önemli bişey değil.9+3ken yine gitcem bakalım inşallah herşey yolunda gider...

canım dr ların bazıları böyle işte adamı deli ederler ..ama demiş sorun değil normal büyür ama arkaya kaymış demiş..ama kızın aklına girmiş bi kere..

ya haklisin canim..benim dr um da cok ilgisizdi hicbirsey söylemiyordu:oklava:,cok sükür doguma gitti yerine baskasi geldi bu daha iyi ...insan merak ediyor ya....insallah bu arkadasimizin da hamisligi iyi gider.:içelim:

böyle şeyi ilk kez duydum ama olmaz diye bişey yok, olabilir, ben başka doktora da danışmanı tavsiye ederim..

arkadaşlar amma abartıp moralimi bozdunuz doktor üstünde bile durmamıştı.kalçaya doğru derken hafif sağdaymıs .ben inanıyorum bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah

Eski başlığı canlandırmış olacağım biraz... :82:

Bana da "biraz aşağıya yerleşmiş..." gibi bir şey söylemişti. Tekrar yerine oturmazsa normal doğumu etkileyebilirmiş.

Back
X