Bebeğim Karnımda Ölmüş

masalkartal

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
137
58
18
39
Arkadaşlar bugün kontrol için doktora gittim fakat 10 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim maalesef. :( En az 1 haftadır karnımda ölü. Coraspin kan sulandırıcı kullandığım için şu an kürtaj yapamıyorlar. 2 gün sonraya gün verdiler. Bu arada bir zararı olur mu acaba bana.

Zararı olur mu bilmiyorum sadece sabır dilemek için yazdım ben de aynı şeyi yaşadım gecen sene doğum günümde kürtaj oldum :( yine hamileyim Rabbim inşallah sizede bu acıyı unutturacak hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin

Amin, Allah razı olsun :KK43:
Araştırdım da 10 haftalığa kadar olan ölümlerde zehirlenme riski yokmuş. Risk, 10 haftadan sonra başlıyormuş.

Arkadaşlar bugün kontrol için doktora gittim fakat 10 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim maalesef. :KK43: En az 1 haftadır karnımda ölü. Coraspin kan sulandırıcı kullandığım için şu an kürtaj yapamıyorlar. 2 gün sonraya gün verdiler. Bu arada bir zararı olur mu acaba bana.
Çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun öncelikle 2 günden herhangi bir sorun olmaz benim 10 gün ölü kalmıştı birşey anlamamıştım 14 haftalıkken üstelik
Kan sulandırıcıya rağmen öldüyse muhakkak kromozomsaldır tavsiyem bebeği patoloji değil genetiğe göndermeniz inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Çok geçmiş olsun ve başınız sağ olsun öncelikle 2 günden herhangi bir sorun olmaz benim 10 gün ölü kalmıştı birşey anlamamıştım 14 haftalıkken üstelik
Kan sulandırıcıya rağmen öldüyse muhakkak kromozomsaldır tavsiyem bebeği patoloji değil genetiğe göndermeniz inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Öğrendiğimizde olayın şokuyla doktorla bir şey konuşamadık. Doktorla konuşacağım detaylı bir şekilde.

Back
X