- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
- Konu Sahibi zeynebim111
-
Oglum suan 17 aylik 10 aylik tan itibaren neyaltiysam kasiga ağzını actiramadim herseyi eliyle yiyo omlet yapıyorum önüne tavayla koyuyorum kah mincikliyo kah yiyo çorba aylardır iciremiyorum artı yoğurt da öyle ama buguj mesela bulgur pilavı yapmıştım içime yoğurt koyarak verdim o şekilde yedi tabi üstü başı ağzı gözü hertarafın batması çabasıIyi gunler herkese. 11 aylik olmak uzere kizim var. Bir ay once hastalandi. huy degistirdi. Yemegi kasikla yedirmemi istemiyor. Ne yapacgimi sasirdim. Elimle hep Kati yedirebikiyorm. Mumkun degil acniyor kasiga. E sivi alaniyor yogurt Corba hem hrrgun abdeste zorlaniyor hemde her gun Kati yemek yapmak artk cok oluyor. Neyapmam Lazm. Biberon alistirma bardagi da denedm. Almiyor Artk onlari. Bardaktam icmek kolayina geliyor sanirim. Lutfen tavsiyelere ohtiyacm var
yaa cok iyi anliyorum sizi cok zor. Cok kafaya takiyor insan. Peki kabizliga Nasl mani oluyorsunuz. Benimki sevmedigini diliyle itiveriyor. Cok secici. Cok yoruldm Kabiz halinden. Yedirirken sinir krizi geciriyorum bazen vallahi. Yetrrsiz gibi hissediyorum. Bizim dislerde geliyor uykuda duzgun yatmiyOr. Zar zor yaptigim yemegi yediremeyince cok uzuluyormOglum suan 17 aylik 10 aylik tan itibaren neyaltiysam kasiga ağzını actiramadim herseyi eliyle yiyo om tavayla koyuyorum kah mincikliyo kah yiyo çorba aylardır iciremiyorum artı yoğurt da öyle ama buguj mesela bulgur pilavı yapmıştım içime yoğurt koyarak verdim o şekilde yedi tabi üstü başı ağzı gözü hertarafın batması çabasıiki lokma geçsin boğazından diye cabaliyorum sadece ve aylardır elleriyle yiyebilecegi şeyler hazirliyorum ne benim verdiğim catal kaşık ağzına alıyor nede kendisi catal kaşık kullanma gibi bi düşüncesi yok beyfendinin
Sabır sabır sabır canım dislerimi sikmaktan kopacak neredeyse ama yapacak bişey yok ilaçlarını bile siringayla zorla veriyorum ağzına durum okadar vahim çok kabızlık sorunu olmadı oglumda inek sutu iciyo ve suyu elinden hoc dusurmuyor sanırım ondanyaa cok iyi anliyorum sizi cok zor. Cok kafaya takiyor insan. Peki kabizliga Nasl mani oluyorsunuz. Benimki sevmedigini diliyle itiveriyor. Cok secici. Cok yoruldm Kabiz halinden. Yedirirken sinir krizi geciriyorum bazen vallahi. Yetrrsiz gibi hissediyorum. Bizim dislerde geliyor uykuda duzgun yatmiyOr. Zar zor yaptigim yemegi yediremeyince cok uzuluyorm
Masallah o zaman cnm. Benmki Kabiz BirdeSabır sabır sabır canım dislerimi sikmaktan kopacak neredeyse ama yapacak bişey yok ilaçlarını bile siringayla zorla veriyorum ağzına durum okadar vahim çok kabızlık sorunu olmadı oglumda inek sutu iciyo ve suyu elinden hoc dusurmuyor sanırım ondan
Ben bu işin bi çaresini bulamadım bulursanız lütfen banada söyleyin
Bende buna çok karşıyım canım ya çocuğu kandirarak yemek yedirmek bana ters hen anneye olan güveni sarsılır çocuğunSu icmeyi seviyosa ona agzini acinca yadaemzik emiyosa onu uzatarak veya benim kizim gibi sarki soyleyerek kandirarak yediriyorum..eger emen bebekse hep anneyi emmek istiyolar diger gidalar istemiyor tatli afacanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?