Bebek Beslenmesi bebegim kasikla yemek istrmiyor acil lutfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynebim111

Mis kokulum abla oluyor...oglum geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
1.473
2.233
53
35
Iyi gunler herkese. 11 aylik olmak uzere kizim var. Bir ay once hastalandi. huy degistirdi. Yemegi kasikla yedirmemi istemiyor. Ne yapacgimi sasirdim. Elimle hep Kati yedirebikiyorm. Mumkun degil acniyor kasiga. E sivi alaniyor yogurt Corba hem hrrgun abdeste zorlaniyor hemde her gun Kati yemek yapmak artk cok oluyor. Neyapmam Lazm. Biberon alistirma bardagi da denedm. Almiyor Artk onlari. Bardaktam icmek kolayina geliyor sanirim. Lutfen tavsiyelere ohtiyacm var

Iyi gunler herkese. 11 aylik olmak uzere kizim var. Bir ay once hastalandi. huy degistirdi. Yemegi kasikla yedirmemi istemiyor. Ne yapacgimi sasirdim. Elimle hep Kati yedirebikiyorm. Mumkun degil acniyor kasiga. E sivi alaniyor yogurt Corba hem hrrgun abdeste zorlaniyor hemde her gun Kati yemek yapmak artk cok oluyor. Neyapmam Lazm. Biberon alistirma bardagi da denedm. Almiyor Artk onlari. Bardaktam icmek kolayina geliyor sanirim. Lutfen tavsiyelere ohtiyacm var
Oglum suan 17 aylik 10 aylik tan itibaren neyaltiysam kasiga ağzını actiramadim herseyi eliyle yiyo omlet yapıyorum önüne tavayla koyuyorum kah mincikliyo kah yiyo çorba aylardır iciremiyorum artı yoğurt da öyle ama buguj mesela bulgur pilavı yapmıştım içime yoğurt koyarak verdim o şekilde yedi tabi üstü başı ağzı gözü hertarafın batması çabası :kk77: iki lokma geçsin boğazından diye cabaliyorum sadece ve aylardır elleriyle yiyebilecegi şeyler hazirliyorum ne benim verdiğim catal kaşık ağzına alıyor nede kendisi catal kaşık kullanma gibi bi düşüncesi yok beyfendinin :KK45::KK43:

Oglum suan 17 aylik 10 aylik tan itibaren neyaltiysam kasiga ağzını actiramadim herseyi eliyle yiyo om tavayla koyuyorum kah mincikliyo kah yiyo çorba aylardır iciremiyorum artı yoğurt da öyle ama buguj mesela bulgur pilavı yapmıştım içime yoğurt koyarak verdim o şekilde yedi tabi üstü başı ağzı gözü hertarafın batması çabası :kk77: iki lokma geçsin boğazından diye cabaliyorum sadece ve aylardır elleriyle yiyebilecegi şeyler hazirliyorum ne benim verdiğim catal kaşık ağzına alıyor nede kendisi catal kaşık kullanma gibi bi düşüncesi yok beyfendinin :KK45::KK43:
yaa cok iyi anliyorum sizi cok zor. Cok kafaya takiyor insan. Peki kabizliga Nasl mani oluyorsunuz. Benimki sevmedigini diliyle itiveriyor. Cok secici. Cok yoruldm Kabiz halinden. Yedirirken sinir krizi geciriyorum bazen vallahi. Yetrrsiz gibi hissediyorum. Bizim dislerde geliyor uykuda duzgun yatmiyOr. Zar zor yaptigim yemegi yediremeyince cok uzuluyorm

yaa cok iyi anliyorum sizi cok zor. Cok kafaya takiyor insan. Peki kabizliga Nasl mani oluyorsunuz. Benimki sevmedigini diliyle itiveriyor. Cok secici. Cok yoruldm Kabiz halinden. Yedirirken sinir krizi geciriyorum bazen vallahi. Yetrrsiz gibi hissediyorum. Bizim dislerde geliyor uykuda duzgun yatmiyOr. Zar zor yaptigim yemegi yediremeyince cok uzuluyorm
Sabır sabır sabır canım dislerimi sikmaktan kopacak neredeyse ama yapacak bişey yok ilaçlarını bile siringayla zorla veriyorum ağzına durum okadar vahim çok kabızlık sorunu olmadı oglumda inek sutu iciyo ve suyu elinden hoc dusurmuyor sanırım ondan
Ben bu işin bi çaresini bulamadım bulursanız lütfen banada söyleyin :KK17:

Sabır sabır sabır canım dislerimi sikmaktan kopacak neredeyse ama yapacak bişey yok ilaçlarını bile siringayla zorla veriyorum ağzına durum okadar vahim çok kabızlık sorunu olmadı oglumda inek sutu iciyo ve suyu elinden hoc dusurmuyor sanırım ondan
Ben bu işin bi çaresini bulamadım bulursanız lütfen banada söyleyin :KK17:
Masallah o zaman cnm. Benmki Kabiz Birde :KK43: Su icmesime ragmen. Bardaktan Su iciyor. Su haric birsey oldu mu icmiyor. Birde Boyle huyumiz var. Kimi tahta kasik care diyOr. Onu deneyecevim ama sabirla ara Sira yine kasigi teklif edecegm. 9- 10 aylik gibi kasigi reddetnrsi olagan bir durummus. Bizim gibi olan cok kisi var. internette bakinca azicik teselli oldum:) napalm illa buyuyecekler. Kendileri kasogi tutacak. Ama senin bebis buyumus birazcik daha. Onun onunede kasik koymayi dene istersn gerci veriyormussun. Ama cok ac oldugu zamab once sen Ye oh cok guzel falan de sonra ona kasikla ver yada yemesne yardim et kasikla iatersen. Cok zor bir durum vallahI yasayan bilir. O kadsr ozeniyorum ki oglen yanina Corba yogurt alip disari cIkan annelere. KaSiga hop diye agiz scan bebisleree:)

Su icmeyi seviyosa ona agzini acinca yadaemzik emiyosa onu uzatarak veya benim kizim gibi sarki soyleyerek kandirarak yediriyorum..eger emen bebekse hep anneyi emmek istiyolar diger gidalar istemiyor tatli afacanlar

Su icmeyi seviyosa ona agzini acinca yadaemzik emiyosa onu uzatarak veya benim kizim gibi sarki soyleyerek kandirarak yediriyorum..eger emen bebekse hep anneyi emmek istiyolar diger gidalar istemiyor tatli afacanlar
Bende buna çok karşıyım canım ya çocuğu kandirarak yemek yedirmek bana ters hen anneye olan güveni sarsılır çocuğun

Benimki biboronu icmiyor yemeyince gece 2 saat uyyodu sadece mecbur bi yöntem bunu denedim sarki söylüyo yiyor yok bizim yalanci emzikte almiyor ...sadece anne sutu

Ya bende şarkı oyun ne varsa yapıyorM ama yok. Su ile kandirdigimalesef oluyor. Ama ikinci kasikta daha ağzına bardak degene kadar açmıyor ağzını. Uzaktan bile kaşığı görse yüzünü çeviriyor eliyle itiyor. Malesef benim ki hemen anlıyor. Anneye güven konusunda hak veeiyorum ama yesin diye hersey yapıyor insan.Buyuudukce zorlaşıyor

Back
X