Bebegim keseye inemiyor :(

Zeynep_Utku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
2
0
36
İstanbul
Arkadaslar ben 39+2 deyim, bugun doktora gittim kontrolum vardi, bebegin kafasi bir kac haftadir assada, pozisyonu herseyi cok guzel, sadece kafasi keseye inmemis cok dar oldugu icinde cocuk baski yapiyor inmeye calisiyor ama olmuyor. Yuruyusumu hep duzenli bir sekilde yapiyorum sirf zorluk cekmeyim dogumum kolay olsun diye ama daha sancim hic yok. Goren herkes karnin assaya inmis artik dogumun yakin diyor, hatta doktor bile 1 hafta once boyle dusunuyordu ama maalesef tersine donuyor hersey. Doktor su an normal dogum %50 dedi. Bende normal dogum istiyorum, napacagimi bilmiyorum, bu durum baya moralimi bozdu. Persembe gunu tekrar kontrole gidecem, eger hala boyle olursa baska bir caresine bakacaz dedi doktorum, yani suni sanci deneyip sonrasinda eger olmazsa sezeryanda olabilirmis. Boyle birsey yasayan hic varmi? Benimle tecrubenizi paylasirmisiniz lutfen..

seni korkutmak istemem ama benım kuzenım 3 gun once erken dogum yaptı.. 2 gun sancı cekti normal sancı sunu filan degıl.. 9 cm acılma oldu kac saat bekledıler bebek kanala gırsın dıye ama gırmedi.. 2 gunun sonunda sezeryana aldılar onu gorunce bende cok korktumm. bende 33 haftalık hamileyim.. bence olmuyorsa normal dogum dıye dıretme canım kuzenımın yanına cektıgı acı kaldı..9 cm acıldıgı halde gelmedı bebek oyle işte..inşallah bizimki kolay olurr..sımdıden hayırlı dogumlar canmm

Ayyy cok kotu yaa yazikk. Bende ondan korkuyorum zaten, o kadar aciyi bosuna cekmek :S Yarin hastaneye gidecegim bakalim doktorum ne dicek. Cok tesekkurler canim cevabin icin. Allah hayirlisini versin o zaman, olmazsa sezeryan olacak artik baska caresi yok. Ne kendimi nede bebegimi cok zorlamamam gerekir. Allah sanada hayirli dogumlar nasip etsin insallah, sag salim bebisini kucagina alirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…