Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada kıza benziyor ama net değil dediUltrason dan hic anlamam ama netbelli degilse kiz oluyor
Benim hep 7 aya kadar belli olmadi 3 kizim var
Benimki nedir acabaSırtı dönük ki. Nub teorisine göre değil duruşu
Senin bebis kız kız :)))Benimki nedir acaba
buyurunSırtı dönük ki. Nub teorisine göre değil duruşu
çıkıntısı gayet dik durmuyor mu peki?Siz duydunuz mu acaba genital nub çıkıntısını??Senin bebis kız kız :)))
Bizim meleğimiz nedir acabaUltrason dan hic anlamam ama netbelli degilse kiz oluyor
Erkek..Benimki nedir acaba
Benim minnoşuma da bakar mısınız kız mı acaba 12 hafta 5 günlük fotosuUltrason dan hic anlamam ama netbelli degilse kiz oluyor
Erkek derken neye göre yorum yaptınız acaba ben anlamıyorum da pek yardım edebilir misiniz bu konuda banaErkek..
Bence erkek bu bebek. Nubu gayet dik görünüyorBizim meleğimiz nedir acaba
Erkek derken neye göre yorum yaptınız acaba ben anlamıyorum da pek yardım edebilir misiniz bu konuda bana![]()
Canim zaten bi çıkıntı olmus olsaydi doktor muhakkak görürdü.atlamasi imkansiz 15 haftalik bu bebek.bence kiz.ama erkekte olabilir bilemem tabii.hayirlisi olsunNub
çıkıntısı gayet dik durmuyor mu peki?Siz duydunuz mu acaba genital nub çıkıntısını??
Çok işin uzmanı olmamakla birlikte burda gördklerimden öğrendiğim kadaryla erkek gibi.Benimki nedir acaba
Teyzesi şu pozisyondaydı doktor göremediCanim zaten bi çıkıntı olmus olsaydi doktor muhakkak görürdü.atlamasi imkansiz 15 haftalik bu bebek.bence kiz.ama erkekte olabilir bilemem tabii.hayirlisi olsun
Ben pek bulantı kusma tiksinme gibi belirtiler yaşamadım çok şükür.Sol kasığımda adet sancısı gibi bir ağrı hissettim artı çok susamaya başladım.Göğüs halkasının dışında da bir kabartı fark edince idrar testi yaptımÇok işin uzmanı olmamakla birlikte burda gördklerimden öğrendiğim kadaryla erkek gibi.
Gebeliğinizi nezaman öğrrndnz? Adet tarihnden hemen sonra mı
Evet aynen çok dik bariz belli.Doktor 12 hafta 5 günlükken söyleyemem cinsiyetini şimdi erken dedi.Bir çoğu yasal olmadığı için 16. Haftayı bekliyorlarmış. Acaba nub çıkıntısı bu şekilde olup kız bebişi olanlar var mıEki Görüntüle 2118554
Buraya gore yorum yaptim nub sirt çizgisine paralel değil.