• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim koltuktan düştü

zardacal

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
18
Kızlar bebeğim bugün 6 aylık oldu aşısını yaptırdık çok keyifliydik ilk defa yeni tatlar deneyecekti bizde karnımızı doyuracaktık masayı hazırlamıştık sonra benim iki dakika bir işim vardı onu halledip geliyorum dedim kızım koltuktaydı eşim yanındaydı hemen dip dibeydiler sonrs eşiminin dalgınlıpına gelmiş bir anda kızım dönip koltuktan düşmüş hemen koştum dedim hemen gidiyoruz hastaneye acil vardı bu saatte kusma baygınlık yoksa iyidir dedi gece 2 ye kadar gözlemle dedi 12 gibi 10 dk uyudu çok uykusu vardı uyandırdım gülüyordu bana tepki veriyordu ve şuan saat 2 ye geliyor kızımın çok uykusu vardı mecbur uyudu az önce üzerini giydirirken belinde madeni para büyüklüğünde kızarıklık farkettim hastaneye giderken farketmemiştim ne yazıkki ne olmuş olabilir bebeğim iyimdiir benzer olaylar yaşayan varmı canım çok yanıyor :(

Eğer genel durumu iyiyse sıkıntı yoktur. Siz bebeği yan yatırın kusması durumunda, birkaç saat daha gözlemleyin içiniz rahat etsin isterseniz. Koltuk çok yüksek değilse zaten bebeklerin kemikleri yumuşak ve esnek oluyor. Üzmeyin kendinizi çocuklar düşe kalka büyüyor.
Benim oğlum abisiyle oyun oynarken yatakta yuvarlanıyor, ben de 10 saniyeliğine yoktum düşüyor ama oyun oynadığı için hızlı düşüyor demek ki hatta yatağın ayak ucunda puf var önce ona sonra yere düşüyor yarım metre bile yok. Köprücük kemiği kırıldı ama o kadar belliydi mi bir sorun olduğu sürekli ağlıyordu kucağımdan inmiyordu. Sizi korkutmak için yazmadım bir sorun olsaydı ağlardı huzursuz olurdu. Siz gözlemleyin sadece. Çok geçmiş olsun.

Gerçekten Oray buraya koşturmaktan yoruldum öyle bir kavga ettik Kİ ama oda çok üzüldü her zaman diyorum ki bak gözünü ayırma dönğyor istemeyerek oldu dedi bende dedimki çovukdibinde nasıl görmezsin ben farketmedim dedi bi baktım yerde dedi küt diye ses gelmemiş bebeğim düştüğünde bu yüzden yanında sanmış hala bir bkmıl kızım halıda görmüş hii demiş öyle ağlamış düşer düşmez ağlamamış eşim hi diyince ağlamış

3 aydan sonra çok dikkat etmek gerek fıldır fıldır dönüyorlar. Neyse bebişin bir şeyi yoktur annesi kaygılanma. Baba da dikkat eder bundan böyle.

Güvenli düşme diye bir durum var. Halıya mı düştü, zemin taş mıydı yoksa parke miydi? Yükseklik çocuğun boyundan kısa mıydı? Bunlara bakılarak genelde düşmeler güvenli kabul ediliyor. Benimki de yataktan düşmüştü tam o aylarda. Ben ağlarken çocuk gülüyodu benim aklım gitmişti.

Back
X