• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Krup oldu

gokce busra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
4
0
1
29
Merhaba kızlar,
7 aylık bebeğim krup olmuş. Cok huzursuz. Azitro surup verdi doktor. Ama bebegime hicbir sekilde iciremedim. Her defasinda kustu. Cok ağlayarak uyaniyor ve atesi 38.5 lardaydi. Ateşini yeni dusurebildik. Hava veriyorum, sirtina pat pat yapiyorum ama hala balgamdan uyuyamiyor. Azitro surup kullananiz var mi? Krup nasil gecer, onerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Ne yapıp edip azitroyu icirmeye çalışın iciremiyorum diye birsey yok malesef doktor yazdıysa o ilacı bir şekilde icirmek zorundasınız krup nedir bilmiyorum hiç yaşamadık çok şükür ama ufak bir grip burun akıntısı zaturreye dönüştü bizde. Allah korusun sizde de ilerleyip daha kötü bir hastalığa dönüşmesin. Çok çok geçmiş olsun

Benim oğlum da 2 yaşında oldu krup. Acilde prednol iğne yapıldı ve o havlayarak öksürme hali hızla düzeldi. Hava da verdiler acilde ayrıca. Balgam için babyvac ile temizleyin mutlaka. Bir tık uzun tutun babyvaci burnunda. Tüm genzini temizliyor. Çok geçmiş olsun

Back
X