Bebeğim kusuyor

deniz atay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
4
0
1
29
Bebeğim doğduğundan belli kusuyor sma mama veriyorum içiyor ama 5 dakika sonra atıyor hepsini ama uyurken verdiğim mamayı kusmuyor uyandıktan sonra kusuyor doktor mama değiştirmene gerek yok dedi ama gelişimi yok 3.700 Doğan bebeğim şu an 4 aylık ama 6 kilo 2 ay tek emzirdim sonra onura bıraktı içmedi kesildi sütüm ne yapmalıyım bimin bebevita mamasını önerenler olmuş sizce almalımıyım benimle aynı durumu yaşayan var mı

4 ay için 6 kilo iyi. Alması gerekeni almış. Fazla geleni kusuyor okabilir siz daha da içsin içsin diye düşünüyorsanız. Reflü olabilir belki ama onu doktor söylerdi diye düşünüyorum. Bir problem olmasa da bazı bebekler kusabilir. Benimkinin de çok dönmeye kalkmaya çalıştığı çok sıkındığı bi dönemdi 4 5 ay arası.

4 ay için 6 kilo iyi. Alması gerekeni almış. Fazla geleni kusuyor okabilir siz daha da içsin içsin diye düşünüyorsanız. Reflü olabilir belki ama onu doktor söylerdi diye düşünüyorum. Bir problem olmasa da bazı bebekler kusabilir. Benimkinin de çok dönmeye kalkmaya çalıştığı çok sıkındığı bi dönemdi 4 5 ay arası.
Doğduğundan belli tanzikli bir şekilde kusuyor miğdede o mama 5 dakika bile kalmıyor gece uyurken o mama sadece miğdede kalıyor gündüz uyandığında onuda atıyor bu ay hiç kilo almadı tedirgin oldum

Doğduğundan belli tanzikli bir şekilde kusuyor miğdede o mama 5 dakika bile kalmıyor gece uyurken o mama sadece miğdede kalıyor gündüz uyandığında onuda atıyor bu ay hiç kilo almadı tedirgin oldum
Reflü yatağı kullandınız mı ya da eğimli şekilde yatırdınız mı

Back
X