Bebeğim le Terkedildim

Ben hatami anlamasam aci cekmesem buraya yazmazdim..çoğunluğunuz anca suçlamayı biliyorsunuz...hayat devam ediyor unutmayın karşınıza ne cikaracagini nasıl bir karar alacağınızı bilemiyorsunuz.. ben kardeşiniz yada akrabanız da olabilirdim ya da kiziniz.olaya yine aynımı bakardinız..cvp evet se sorun yok... devam edin.. teşekkür ederim...
Madem elestiriye gelemiyordunda nie özelini buraya yaziyorsun ya simdi yazacam agzima geleni banlanmaya deymezssin

Bende bir kac yıl önce evlibbiriyle birlikteydim daha lisede okuyordum o evliydi bana boşanacağım dedi ve onunla cinsellik oldu karısını boşamadı üstüne üstün bir çocuğu daha oldu kısacası bende kandırıldım suan kiz değilim 21 yaşındayım daha gencecik yaşımda kiz değilim suan nisanliyim ve nişanlımdan saklıyorum evlenince ögrenecek biliyirum belki kiyamet kopacak nişanlım namusa çok düşkün belki beni vurur bile diye düşünüyorum evlenmeden önce soyledigimde ise benden ayrılır diye çok korkuyorum kısacası çok pişmanım (beni kandiran o kişi ise suan nişanlımı arastiriyirmus ortak arkadaşını bulup nişanlım hakkında bilgi almaya çalışıyormuş korkuyorum yediğim haltlar ortaya çıkar diye
hmmm iyimiş.

Konu gerçek mi değil mi yönetim inceler karar verir, bir kiblemenize bakardı ama sizler dalga geçmeyi tercih etmişsiniz, farz edin ki doğruydu anlatılanlar, sizce ayıp olmadı mı dalga geçmek?
Konu sahibesi hata yapmışsa yapmış, günahını da ceremesini de kendisi çeker, siz neden düşene gülüyorsunuz anlamadım.

Back
X