Korkma sana yada bebege birsey olsa daha mı iyi... Kendinle beraber onuda tehlikeye atma lütfen... sezeryan ol... kilosu sağlığı gelisimi yeterliyse erken dogum icin bekleme.. doğumdan sonra kuvozluk bir sorun yoksa.. karninda yeterince gelistiyse bekleme lütfen. . Sağlıcakla alırsın kucağına ins... Rabbim hayırlı evlat nasip etsin... Bol bol bol sağlıklı ömürler bebeğine inşallah ☺☺30 haftalık hamileyim . Bir aydan fazla oldu doktor ters duruyor demişti ve dün doktora safra kesemin ağrıması şikayetiyle gittin . Safra kesem ağrıyor ve doktor şişmiş dedi . En önemlisi bebek makat duruyor dedi . Doğumuma iki ay var ve bir aydan fazladır ters düzeltmedi kendini. Doktorlarda kesmeye pek merakli . Ben normal yapmak istiyorum doktorada söyledim . Bunun için önerileriniz varmi neyapmaliyim dönsün tekrar diye . Bana dediği şey yapacak bişey yok . Ve en kötüsü şansıma gittiğim her doktor öyle çıkıyor neyapacm bir yandan safra kesem ağrıyor bir yandan bebegim ters kendini düzeltmezse ben ameliyat olamam korkum var . Akıl verin
ay evett sezeryanu ocu gibi gosterip neredeyse riske ragmen normal diye tutturanlari anlamiyorum. risk yoksa doktor onay veriyosa dogum secim hakki annededir tabi ki. ama doktor ona vermiyo normal doguma kadin normal diye tutturuyo. bole bisi olamaz.Sezeryan ne kadar abartılıyor. Dönsün ya da dönmesin. Sağ salim kucağınıza alın inşallah o yeter. Normal ya da sezeryan biraz şans ya da bünye işi. Normal doğum olup 23 dikiş yiyen tanıdığım da var. Ben sezeryanın akşamına canavar gibi kalktım. Bu dünyaya çocuk getiriyoruz. Bunlar ufak önemsenmeyecek sıkıntılar.
Hakikaten ortası yok. Yıllarca aman normal doğumda şöyle böyle dediler, sonra sezeryan da aman kesiyorlar dediler. Tıbbi açıdan ne gerekiyorsa o. Doktor düşünsün. Hem merak etmeyin, devlet sezeryan işinin peşine öyle bir düştü ki sezeryan gerektiren durumlarda dahi normal diye diretip anne ve bebeği tehlikeye atan hekimler var. En son böyle bir vakayı duyalı daha bir ay bile olmadı.
Benim 30 dan itibaren ters duruyordu. 37ye kadar tersti. Yanlış hatırlamıyosam ya 38 yada 39 da dönmüştü ama küçük zayıf bebekti 2700 47 cmMerhaba benimd su an 33. Haftam iki aydır kontrolümde saf makat duruyor kızım 35 e kadar doner sonrasında büyüdüğü için yeri daralır dönemez sezeryana alırız dedi doktorum .elleri ayakları hep yüzünde duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?