Bebegim makat duruyor

Esrefunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
119
33
98
Arkadaşlar merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi ben 36+4 gunluk hmileyim. Dr 37 kadar döner dedi hala dönmedi. Artik umudumda kalmdi acikcasi. Bu durumd sezeryn gozukuyor dr 38 demi alir yoksa 40 a kadar beklermi pazartesi kontrol ama o güne kadar meraktn catlicm ben

Makat şeklinde olan bebekleri nırmal doğurtan doktorlar var ama bir elin parmağını geçmez. Her doktor o riske girmiyo. Bir diğeri de makatta olsa bebeğinin kendi sancısıyla dopmasına izin ver. Planlı sezaryen bebek için çok sakıncalı. Bebeğin doğmaya karar verdiğinde de doktor pekala hast. Gittiğinde sezaryene alabilir seni. Ayrıca doğum sancıları anında dönen bebekler bile oluyormuş. Sen yine de bebeğinin doğmaya karar vermesini bekle en azından hazırlıksız olarak kesip alınmasn içinden..

Arkadaşlar merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi ben 36+4 gunluk hmileyim. Dr 37 kadar döner dedi hala dönmedi. Artik umudumda kalmdi acikcasi. Bu durumd sezeryn gozukuyor dr 38 demi alir yoksa 40 a kadar beklermi pazartesi kontrol ama o güne kadar meraktn catlicm ben
canım ne yaptın bebeğin döndümü acaba benim bebeğimde makat geliş pozisyonunda normal doğum istiyordum ama doktorum ilk gebeliğin olduğundan dolayı çok riskli dedi :(

canım ne yaptın bebeğin döndümü acaba benim bebeğimde makat geliş pozisyonunda normal doğum istiyordum ama doktorum ilk gebeliğin olduğundan dolayı çok riskli dedi :KK43:
Konu sahibi cvp vermemiş ama internetten araştır bebeğin dönmesi için yapılan şeyleri.. bir de bekle son anda bile dönen bebekler oluyomş. Plaanlı sezaryen yapyırma

Back
X