Bebek Beslenmesi bebegim mama içmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mecitah

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
10
1
6
32
Merhaba kızlar benim 8 aylık bi bebeğim var şu aralar geceleri açlıktan 10 kez falan uyanıyor sutum az olduğu için doymuyo mama vermek istiyorum ama mama içmiyor mamanin içine meyve suyu falan koysam olur mu zarar verir mi bebegime piyasadaki çoğu mamayi denedim ama almiyo hiçbirini bu şekilde bebeğini mamaya alistirabilen Var mi yardimizina ihtiyacım var

bende bebegm doymadigi icin mama vereyim dedim ama benimki de icmiyor malesef napsam bilemedim

naptiysam icmiyor suanda emziriyorum saatlerce birakmiyo memeyi sutum olsa doyar birakir artik acimaya basladi goguslerim
Bebegin 6 ayı doldurmussa bide pekmezle dene dün doktora gittim onu tavsiye ette ben bide öyle denicem bakalim

kaşık maması deneseniz bir de akşam uyutmadan önce. hem tok tutar daha az uyanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…