benimki de böyleydi büyük mama sandalyesi aldım. şimdi 2 yaşında yine kalkıyor yapacak bişey yok gözünüz üstünde olacakKızlar bebeğim 9.5 aylık. Şuan 4. Dişi patlattığı için aşırı huysuz ve iştahsız. Bunun dışında özellikle yemek yedirirken çok sorun yaşıyorum. Bebeğim 7.5 aylıkken ayağa kalkıyordu zaten ama şuan mama sandalyesinde de ayağa kalkıyor. İkea antilop kullanıyorum oğlum sağ olsun 2 ay önce emniyetini de koparmıştı o yüzden bağlayamıyorum. Ne yapacağım var mı bi önerisi olan? Bu emniyetlerden satılıyor mu takabilir miyim geri? Yeni mama sandalyesi de almak istemiyorum zaten 2 dakika zor bela oturuyor kullanmayacak gereksiz masraf olacak.
Yalnız bırakmıyorum zaten de sorun yemek yediremiyor olmam 2 kaşık aldıktan sonra direkt ayaklanıyorbenimki de böyleydi büyük mama sandalyesi aldım. şimdi 2 yaşında yine kalkıyor yapacak bişey yok gözünüz üstünde olacak
Bir arayacağım çok teşekkür ederimIKEA müşteri hizmetlerini arayın yedek parça desteği sağlıyorlar
Antilop bana dengesiz geliyor ya hareketli çocuklarda
Ben langur almıştım ikeadan daha ağır hala var mı bilmiyorum ama
oturmaya alışması lazım kemer de çözüm olmuyor çünkü benımkı de boyleydı yemek yememek ıcın ıkı kasıkta kalkardı. önune kıtap oyuncak seslı bırseyler vererek oturmayı ogrettık.kemer için de ağlayıp kıyamet koparıyorduYalnız bırakmıyorum zaten de sorun yemek yediremiyor olmam 2 kaşık aldıktan sonra direkt ayaklanıyor