Bebek Beslenmesi Bebeğim mamayı yoğurt u yemiyo :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mirelor

Evli = mutlu = çocuklu ;)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
103
30
18
Slm kızlar 7 aylik oğluma şu an mama yedirmeye çalışıyorum biraz önce zorla oyalayarak yedirmistim kustu hepsini şimdi yine yaptım yedirmeye çalışıyorum kusunca cok canım sıkıldı ya nolur bi akıl verin oğluma nasi corbayi mamayı yogurtu yedirebilirim hep agzinda bekletiyo midesini bulandırıyo ya offf offf

karnı aç mı ki?
öğün araları ne kadar?
4 saatlik açlıktan sonra vermelisiniz.

1 bucuk saat once emzirdim Sütüm az zaten doymaz yani onla yeni başladım ek gıdaya geç mi kaldım acaba ondan mi alisamiyo ağzında cok bekletiyor ya

1 bucuk saat once emzirdim Sütüm az zaten doymaz yani onla yeni başladım ek gıdaya geç mi kaldım acaba ondan mi alisamiyo ağzında cok bekletiyor ya
Eline haşlanmış sebzelerden versene kendi başına kemirsin öyle kusacak mı bi dene. Benim oglumada kaşık sokamassın ağzına öğürüyor hemen.. Yoğurdu bile elimle yediriyorum yada sulandırıp bardaklar içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…