Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebegim 4 ay 1 haftalik.bir suredir zorla emiyordu ama son bir kac gundür uyanikken hic emmiyor.biberon da tutmuyor ögürüp kusuyor.kaşıkla 20 cc icirene kadar 1 saat geciyor.cok zorlarsam kusuyor.hic cis yapmiyor ve uyumuyor gunlerdir.ne yapacagimi bilemiyorum.gecen ay sadece 180 gr almisti.belliki bu ay onu da alamicak.ne yapacagimi sasirdim.bi fikri olan varmi.biberonu tutsa mememi birakmasina raziyim.en azindan mi
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
dr ne diyor bu duruma?Benimde bebeğim 4 aylık büyüme atağında olsa bile beslenmesi gerek tüm huzursuzluklara rağmen zayıf düşer kaç kilo?
Ağzına bak belki diş çıkarıyor ve küçük olduğu için dayanamıyor bu acıya. Benim kızım 5 aylıkken 2 tane diş cilarttiginda böyle olmuştu diş yeri patlayip dişler dışarı çıkana kadar sonra ağrısı yine geçiyor. İnşallah diştendir canım ciddi bişey olmasında :|
Mevzu derin karışmamak lazım...
Kayıtlı Üye
offf bu coluk cocuk isleri zor meseleler Allah kolaylik versin...gelelim meseleye 4 aylik bebek sut cocug u dur sut disinda birsey tuketmez ama neden emmek istemiyorki? bence once altindayatan sebebi bulmalisin bogaz enfeksiyonu olabilir dili pamukcuk olabilir dis olabilir doktora gittinmi peki ? hic aclik belirtisi vermiyor mu? nasil dayaniyorki 20 cc bir ogun icin cok az bir miktar bir kac gunluk bebek o kadar icer...eger pompan varsa sutunu sag biberona koy biraz fazla azikmasini bekle birde oyle vermeyi dene aclikla el mahkum alicaktir, ama kesinlikle bu bebegin bir derdi var bu sekilde tutumu normal dil
evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
Canum bende bi aralar ayni konuyu acmistm cis yapniyo demissin idrar toku enfeksiyonu olabilir benim bebegmde coj az isiyodu ama ben sonradan farketm ates falan yapti bizde idrar yolu enfeksiyonu olabilir mutlaka doktorunuzla irtibaya gecin ve cis yapmadiginida ozelikle belirtin.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ben ilk zamanlar siringayla vermistim devam sutunu biberon istemedigi icin.(ucunda igne filan yok tabiki) isaret parmagimla damagini azcicik kaldirip yavas yavas vermistim sutunu.kilo alip almamasini gectim cis yapmamasi sorun.bebek yeterli siviyi almadigi icinde cis yapmiyor olabilir.kesinlikle doktora goturun ihmal edilecek birsey degil.
Sizi heyecanlandırmak istemem ama doktora gitmelisiniz bir an önce.bir hafta uzun bir zaman besinsiz idare etmek için.
Doktora götürmelisiniz. Pamukçuk olabilir ağzında, diş çıkarıyor olabilir yada idrar yolu enfeksiyonu vs sorunlar olabilir, ısrarla beslenmeyi reddediyor diyorsunuz çünkü.
Kolaylıklar dilerim. Sağlıkla büyütün bebeginizi.
Elini ağzindan hic almiyor.yüksek ihtimalle diş sorunu var.az besleniyor ve asiri terliyor cis ondan dolayi az yapiyor galiba.daha bir hafta once idrar kulturu temiz cikti.ellerini yiyip duruyor.herseyi agzina goturuyor.agzindan salya akiyor.dis bu kadar rahatsiz edermi acaba.
evlatlarım canlarımm...
Kayıtlı Üye
Tabiii eder uyymasi nasil peki yakin zamanda doktora goturdunuz ve hersey normal cikti ise dis olabilir ve bebeginiz daha kucuk oldugundan dahada rahatsiz olur zor cikartir dislerini doktorunuzun tavsiyesiyle dis jeli ve agrisini azatnk icin surup kullnabilirsiniz doktorunuz zaten gerekli ilaclari verir.
Elini ağzindan hic almiyor.yüksek ihtimalle diş sorunu var.az besleniyor ve asiri terliyor cis ondan dolayi az yapiyor galiba.daha bir hafta once idrar kulturu temiz cikti.ellerini yiyip duruyor.herseyi agzina goturuyor.agzindan salya akiyor.dis bu kadar rahatsiz edermi acaba.
Herkese iyi geceler bndede ayni skinti var . Bebegim suan 5.5aylik anne sutu hic almadi diycek kadar az . Hep mamayla besledik sikintili zamanlar gecirdik iki ameliyat olduk 38 gun yoguj bakimda kaldik ...suan ewimizde iyyiz aaama cok istahsizz biberonu istemiyo itiyo diliyle geri.. gunde 400 cc anca iciyo biberoon degisttdik mama degistrdik yine yok ek gidaya gectik kasikla yemeyi sewiyo ama su bi kac gundr onuda zor veriyorum ..

(( kilo kaybi olcak die cok korkuyorum ..ne yapicagimi hic bilmiyorum bi kac gundr sinirden agliyorum yemedikce

(