bebeğim ndn kilo almıyorrr çok üzülüyorum

neserkan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
411
381
323
36
arkadaşlar neolur yardım edin bebeğim bu bayramda 4 ekimde tam 1 yaşına giryor boyu 70 cm kilosu 6600 gr. kan tahlilini yaptık kötü biş çıkamdı idrar veremedik bi türlü yaptıramıyorum sabah 9 gibi muzlu süt 11-12 gibi çorba ya un çorbası ya tavuk suylu şehriye 3-4 gibi tarhana çorbası ve yoğurt akşam 7-8 gibi anne sütü arı mama yine çorba bu arda meyvelerinide eksik etmiyorum yanlışmı yapıyorum ne olur yardım edin

arkadaşlar neolur yardım edin bebeğim bu bayramda 4 ekimde tam 1 yaşına giryor boyu 70 cm kilosu 6600 gr. kan tahlilini yaptık kötü biş çıkamdı idrar veremedik bi türlü yaptıramıyorum sabah 9 gibi muzlu süt 11-12 gibi çorba ya un çorbası ya tavuk suylu şehriye 3-4 gibi tarhana çorbası ve yoğurt akşam 7-8 gibi anne sütü arı mama yine çorba bu arda meyvelerinide eksik etmiyorum yanlışmı yapıyorum ne olur yardım edin

Merhaba, kahvaltı vermiyor musunuz? Sadece muzlu süt yazmışsınız..yumurta, peynir, pekmez, ceviz, ekmek, tahin, tereyağ, bal vs.
11-12 gibi meyve,
Saat 2 gibi çorba ve yemeklerden sonuçta büyümüş artık yiyebilir. Çorbalara zeytinyağı, tereyağı çok önemli ve de çeşitlendirin un çorbası pek gerekli gelmedi bana yerine güzel , kıymalı bir sebze çorbası iyi olur..yanında yoğurtla yesin.
Akşam sizinle yemek köfte, pilav vs ne varsa
Gece yatmadan mama gibi olsa daha iyi olur sanki..

sadece çorbayla besleniyor olması bence yanlış, 1 yaşında ki bir çocuk ev yemeklerinden yemeli tuzsuz ve salçasız olacak şekilde, her gün mutlaka bir porsiyon et yemeli, yanında sebze, ve karbonhidrat kaynağı olabilecek, pilav makarna tarzı bir yemekte ekleyin, yeterli kaloriyi almıyor muhtemelen, kahvaltıyı da es geçmeyin mutlaka, peynir ve yumurta yemeli, bu öğünde tahılda vermelisiniz.

Back
X