bebegim ne kadarlik

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
slm kizlar en basindan yazacagim size adetim geciktikten 5 gun sonra kanamam oldu kesildi.. test yapayim dedim yaptim pozitif :)
dr a gittim ultrasyonda ilk bakisinda keseyi bebegi ve kalp atisini gordu 5 haftalik dedi
iki hafta sonra gittigimde gec dollenme olmus dedi 10 gun geri saydi ...
yani bebek 3 haftalikken kese kalp atisi ve kendisi gorundu cok sacma degil mi ??
bi sure sonra baska dr a gittim oda gec dollenme dedi ilk basta 8 hafta civarinda soyledi iki hafta sonra gittigimde 11 haftalik dedi hic tutaRLI degil soyledikleri son gittigim dr da alaninda iyi bir dr bilemedim ben mi yanlis dusunuyorum surekli degisir mi bebek gelisimine gore cok kafama takildi bebegin durumunuda gayet iyi diyorlar var mi boyle degisken bebisleri olan

slm kizlar en basindan yazacagim size adetim geciktikten 5 gun sonra kanamam oldu kesildi.. test yapayim dedim yaptim pozitif :)
dr a gittim ultrasyonda ilk bakisinda keseyi bebegi ve kalp atisini gordu 5 haftalik dedi
iki hafta sonra gittigimde gec dollenme olmus dedi 10 gun geri saydi ...
yani bebek 3 haftalikken kese kalp atisi ve kendisi gorundu cok sacma degil mi ??
bi sure sonra baska dr a gittim oda gec dollenme dedi ilk basta 8 hafta civarinda soyledi iki hafta sonra gittigimde 11 haftalik dedi hic tutaRLI degil soyledikleri son gittigim dr da alaninda iyi bir dr bilemedim ben mi yanlis dusunuyorum surekli degisir mi bebek gelisimine gore cok kafama takildi bebegin durumunuda gayet iyi diyorlar var mi boyle degisken bebisleri olan
Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Ben gelişene göre değil de son adet tarihine göre gebelik haftası hesaplanır diye bilyorum ...

Bebeginin gelisimi de onde gidiyor olabilir mesela bnm oglum hep 10 gün onden gidiyordu

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin Canim. Bebegin kalp atisini ilk 5 haftalikken görüldügünü hatirliyorum kendimden. Ama kanamadan itibaren hesaplanirsa bu uyusmuyo. Belki o kanama bebegin yerine yerlesme kanamasidir. Hanilelik haftasiyla bebegin gelisim haftasi ayni degil, acaba o konuda mi bi karisiklik oldu? Yani Sen 11 haftalik hamileysen, bebis henüz 9 haftalik

Bizim bebişler ne Zaman gelmek istediklerini kestirememişler. Benim doktorum 2 hafta önde gidiyor bebeğin demişti geçen hafta da 2 hafta geride söyledi yani aslında tam olması gereken haftada bende anlam verememiştim hayırlısı olsun inşallah

Can'ım benimde geç döllenme olmuş on gün fark var bendede çok stres oluyor insan gerçekten hemde kafa karışıklığı oluyor ama olabiliyor benim adet tarihim 23 haziran döllenme 17 temmuz. normalde temmuz başı döllenme olması gerekiyordu.

Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Ben gelişene göre değil de son adet tarihine göre gebelik haftası hesaplanır diye bilyorum ...

oyle degilmis gec ya da erken dollenmeyle alakali olarak degiskenlik gosterebiliyomus

Can'ım benimde geç döllenme olmuş on gün fark var bendede çok stres oluyor insan gerçekten hemde kafa karışıklığı oluyor ama olabiliyor benim adet tarihim 23 haziran döllenme 17 temmuz. normalde temmuz başı döllenme olması gerekiyordu.

bi rayina otursaydi tam olarak ne kadarlik oldugu ama dr kendi icinde tutarli gidiyo kafaya takilcak birsey yok dedi ister istemez dusundum fazla mi gelisiyo yada gelismiyomu diye

Bizim bebişler ne Zaman gelmek istediklerini kestirememişler. Benim doktorum 2 hafta önde gidiyor bebeğin demişti geçen hafta da 2 hafta geride söyledi yani aslında tam olması gereken haftada bende anlam verememiştim hayırlısı olsun inşallah
cok ilginc gercekten bakalim bidaki gidisimde ne diyecek gun gun hesapliyorum birden 5 ayliga cikmazsa iyi :)

Benim de 1 hafta gec dollenme ama neredeyse 20.haftaya kadar aynen dedigin gibiydi gelisim doktora bir gidiyorum 6haftalik diyor ayni hafta icinde bir daha gittigimde 5haftalik diyor. Hatta doktoruma sordum neden boyle söylüyorsunuz daha gecen gun 6 haftalik demistiniz diye o da bebek tam olarak gelisimini tamamlamadikca kesin bir tarih veremeyiz demisti. Sen simdi bunlari hic kafana takma hamileliginin tadini cikar;)

Back
X