Bence bir alerji uzmanıyla görüşseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca her gıdayı teker teker deneyin aynı anda birden fazla gıda vermeyin ayırt edemezsiniz. Üçer gün yavaş yavaş arttırarak denemelisiniz.Merhabalar ... benim 7 aylik olan bir bebegim var. 1 ay once ek gidaya basladik. Ne yese alerji oluyor. Yumurta sarisi pekmez muz portakal. Hersey hersey. Neye alerjisi oldugunu da tam kestiremoyorum. Yavrum yazik dun boynunu kaşımış kanatmis. Napacagimi sasirdim. Dr atopik dermatid dedi. Bir krem verdi ve de bir surup verdi. Bunu gunde 1 kez icir dedi. Icirince kizarikliklar gidiyor . Ama yedigi herseydi kizarip kaliyor. Benim durumumda olan kimse var mi ne zaman gecer, gecer mi . Napmaliyim . Ne yedirecegimi sadirdim. Sadece dr un tavsiye ettigi sekilde vesliyorum aslinda ama yine de alerjo yapiyor. Ne tavsiye edersiniz. Bebegim uzun sure uyumuyor ve bunda kasintilarinin etkisi oldugunu düşünmeye basladim.
Kaşıntılar için kesinlikle cildiyeye de götürün çocuk doktoru doğru teşhis koyamayabiliyor. Benzeri başımıza geldiMerhabalar ... benim 7 aylik olan bir bebegim var. 1 ay once ek gidaya basladik. Ne yese alerji oluyor. Yumurta sarisi pekmez muz portakal. Hersey hersey. Neye alerjisi oldugunu da tam kestiremoyorum. Yavrum yazik dun boynunu kaşımış kanatmis. Napacagimi sasirdim. Dr atopik dermatid dedi. Bir krem verdi ve de bir surup verdi. Bunu gunde 1 kez icir dedi. Icirince kizarikliklar gidiyor . Ama yedigi herseydi kizarip kaliyor. Benim durumumda olan kimse var mi ne zaman gecer, gecer mi . Napmaliyim . Ne yedirecegimi sadirdim. Sadece dr un tavsiye ettigi sekilde vesliyorum aslinda ama yine de alerjo yapiyor. Ne tavsiye edersiniz. Bebegim uzun sure uyumuyor ve bunda kasintilarinin etkisi oldugunu düşünmeye basladim.
3 er gun yavas yavas arttirarak derken ? Ayni gidayi mi 3 er gun deneyeyim. Yumurtada mesela kizardi. Yine de 3 gun vereyim mi . Emin olmak icinBence bir alerji uzmanıyla görüşseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca her gıdayı teker teker deneyin aynı anda birden fazla gıda vermeyin ayırt edemezsiniz. Üçer gün yavaş yavaş arttırarak denemelisiniz.
Yumurtadan kızardığına eminseniz vermeyin. Örneğin bi gıdayı ilk defa yiyecek 1. Gün çok küçük ölçekte verin bişey olmazsa 2. Gün biraz daha fazlasını verin yine kontrol edin bişey olmazsa 3. Gün normal bir porsiyon verin bu şekilde. Ama 1 gıdanın testini bitirene kadar başka bir gıda vermeyin. Örneğin mandalina denerken kiviyi de denemeyin. Ayrıca çilek domates yumurta gibi yüksek alerji ihtimali olan gıdaları ilk denemelerde vermeyin mümkün olduğunca geç başlayın. İnek sütü şu aşamada kesinlikle vermeyin mesela en azından saf halde vermeyin çok vermek zorundaysanız biraz sulandırıp verebilirsiniz. Yine de bir çocuk alerjisi uzmanıyla görüşmenizde fayda var3 er gun yavas yavas arttirarak derken ? Ayni gidayi mi 3 er gun deneyeyim. Yumurtada mesela kizardi. Yine de 3 gun vereyim mi . Emin olmak icin
Bebek losyonu dediginiz nedir bebe yaglari var onlardan mi. Hangi markayi kullanayim. Dalinin bebek yagini surdum gecen gun ondan sonra yine kizardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?