Bebeğim neden böyle oldu?

mavimilena_

Ve bir gün gelir, tüm dualar kabul olur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.421
1.276
83
İyi akşamlar hanımlar, dün sabah evi makina vurdum 1 buçuk yaşında bebeğim de süpürge makinasının borusunu çıkarmış orda ufak tozlar çıkmış galiba ondan yemiş o an yanında değildim geldiğimde elini ağzına koyuyordu istemediği bir şey girmiş gibi davranıyordu zaten ağzına baktım bişi yok yıkadım ağzını su faln içirdim ve gece uyudu hiç bişeyi yoktu ama sabah çok ateşi vardı ılık suyla yıkadım ağrı kesici falan verdim ve ağzında ön diş etinde şişlik vardı kızarıklık ve iç dudağında şişlik vardı yani dikkatli baktığım için anladım ben o tozdan mikrop kaptı diye düşünüyorum çünkü evden dışarı da çıkmıyoruz eve gelen de bir annemdir yani bi hastalık kapsın diyim hastaneye de gitmeyi hiç istemiyorum malum vüris sebebiyle zaten karantina almışlar falan da diyorlar hastaneyi şimdi bu sabaha kadar hala ateşi vardı uyuyup kalkınca şuan ama çok şükür iyi oldu kendine geldi oyunlar oynuyo ama ben bir yandan korkuyorum ağız kokusunu fark ettim yeni acaba hastaneye gitmem gerekir mi annem de bu arada diş çıkarıyor olabilir diyor ne yapmalıyım acaba ☹️

Ateşi yoksa gitme. Çocuk bağışıklığını güçlendirme çalışması yapmış ne güzel 😄 zehirli bir şey süpürmediysen tozdan zarar göreceğini sanmam.

Back