- 4 Mayıs 2017
- 1.274
- 4.232
- 63
Merhaba.
Carsamba gunu 40.haftaya giriyorum.ama hala sancim yok
Bebegim normalden biraz daha iriymis.suan 4 kilo.ozelde gittigim doktor sezeryan oneriyor.cunku iri oldugu icin omuz takilma ihtimali varmis-yuzde bir ihtimal-ilk bastan beri normal dogum istiyordum oysa.doktorumda biliyordu son hafta fikir degistirdi.acaba doktor sezeryanci mi diye baska doktora gitttim ozelde.cati muanesi yapti boyumun uzun oldugu icin dogurabilirsin ama bebek biraz iri.sadece ilk dogum oldugu icin zorlanirsin normaldir dedi ikinci dogum bunun 5 de 1 acisini cekersin vucut ilkinde zorlanir dedi.icimi rahatlatti.eve geldim kanamam oldu biraz.acaba cati kontrolunden mi oldu nisan mi geldi bilemedim.ama sancim hala yok.bekliyorm ama yok
bebek dahada kilo alacak sancim hic gelmeyecek sezeryan olacak diye cok korkuyorum.kendimi normal doguma hazirlamistim hep.bu zaman kadar hersey normadi bebegim heo haftasina ragmen ilerde olmasina ragmen doktor sikinti gormemisti
sancim hic gelmezse diye cok korkuyorm dua ediyorm surekli artik doguruyum diye
hergunde birileri arayip soruyor daha dogurmadin mi diye kendimi anormal hissediyorum.normali bekledigim icin pisman olur muyum bebegime birsey olur mu diyede cok korkuyorm.son hafta doktorumuda degistirmek istemiyorm.normal istersen oyle dogurturum dedi.napacam hic bilmiyorm
tecrubeli anneler normal mi bu durum?
Carsamba gunu 40.haftaya giriyorum.ama hala sancim yok

Bebegim normalden biraz daha iriymis.suan 4 kilo.ozelde gittigim doktor sezeryan oneriyor.cunku iri oldugu icin omuz takilma ihtimali varmis-yuzde bir ihtimal-ilk bastan beri normal dogum istiyordum oysa.doktorumda biliyordu son hafta fikir degistirdi.acaba doktor sezeryanci mi diye baska doktora gitttim ozelde.cati muanesi yapti boyumun uzun oldugu icin dogurabilirsin ama bebek biraz iri.sadece ilk dogum oldugu icin zorlanirsin normaldir dedi ikinci dogum bunun 5 de 1 acisini cekersin vucut ilkinde zorlanir dedi.icimi rahatlatti.eve geldim kanamam oldu biraz.acaba cati kontrolunden mi oldu nisan mi geldi bilemedim.ama sancim hala yok.bekliyorm ama yok