Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağlar sakız gibi dilini çiğnemeye başladı. Hem güldüm hem ilginç geldi şaşırdım. Normal bişey mi acaba? Kızım hiç öyle şeyler yapmamıştı
haa birde dün tel sarar oğlum tel sarar yaptıııııı:lepi::lepi::lepi:
benim oğlumda 3 gündür elleri ve dizlerinin üzerine gelip ileri geri yaylanıyo ellerini bi atsa emekliycek desteksiz 3-5 dk oturuyor aynada kendini görünce çok heyecanlanıyor birde artık sırt üstü hiç yatmıyor hep yüzüstü uyuyor
aynen bennuda öyle ve 10 15 dakka keyfı yerınde olursa oturarak oynuyoor
bugun yuz ustu yatarken arkasından seslendım belıne kadar dönerek baktı cok dönmeye basladı ceyrek kaldı sanırsam emeklemeye
herseyı bılıyo artık
faceye yazdım ama gırmeyen varsa
kapı kapı gezmekten kapı tokmagına vurmayı ögrendı kızım
öldüm gülmekten kapı kapı gezmekten heee bende sabah beni uğurlarken öğretiyim dedim tokmağı tutmayı hemen ağzına götürmeye kalktı sanırım biraz kapı gezmemiz lazım :1rolleyes:
poyrazada sürekli gel babası gel die ellerimle gel gel yapıodum bi baktım kendi de bana eşlike dip gülmeye başladı offf tepki verdikçe nasıl da bal oluyolar yaa.ne çabuk büyüdü sıpalar..desteksiz oturababilio aama ben genede çok oturtmuyoum.
evet sonunda bennu artık örumcegıyle butun evı gezıyor ve emeklıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sıkıdım deyınce elıyle oynama hareketı yapıyo
gel babası gelı artık hemen yapıyor
cevresındekılerı tanıyor ve benım arkamdan aglıyor
kız ne koydun sen bunun mayasına sempatiksalakcinni
annamdım ama egıtıyoruz cocugu bernacım
kaynana söle öretsın gel gel bay bay neyım