Bebeğim nerde kalbi nie atmıyo :)))

hasretim_baby

hoşgeldin meleğim :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
476
0
46
Sivas
heryere aynı mesajı yazdımcevap verenyok :((( ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin :((( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin :(((

heryere aynı mesajı yazdımcevap verenyok :((( ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin :((( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin :(((

cnm sakın bı delılık edıpte bebegını aldrma bı kac yere gt benım arkadasım kalp atısını 7.haftada duydu bebegı gec gelısıodu dr lar dusuk olck dedı ama arkadasım aldırıs etmedı ıyı beslendı folık asıdını ıctı ve suan 5.5 aylk oldu bebegı o yuzden uzulup bebegınıde uzme daha 5 haftalksın bende senle aynıyım suan ptesı keseyı gorduk ama kalp atısı yoktu henuz 6 haftadan yada 7 haftadan snra duyulur kalp atısı bazı bebeklrde sabır et ve bol dua et cnm ıkımzde duyalım bebeklerımzn kalp atısını allahn ıznyle :) ve yat dnlen ben ole yapıorum cnku

sakın canını sıkma daha cok erken 7. hatta 8. hafta duyanlar var haftaya bıdaha kontrole gıt Allahın ıznıyle yuzun gulecektır.

5+4 de kalp atışı duyulmaz ki daha çok küçük üstelik doktorunuz gerekli açıklamayı yapmadımı boşuna panik yapma sakin ol
7-8 haftalarda duyulan kalp atışları var

bana da 5.haftada kese var bebek yok demişlerdi(alttan bakarak).2 hafta ağlayarak bekledim.7.haftada tekrar gittim.doktor "işte burada fındığın"dedi.dünyalar benim oldu.eşim ağlayarak ultrason fotoğrafını öpmüştü ya hatırladım şimdi o günü.

hiç korkma canım şimdi doktorlar hep öyle yapıyorlar."aa bebek yok boş gebelik"bilmem ne diyorlar sonra bebek çıkıyor meydana.benim kaç arkadaşıma oldu aynısı.bence 6 haftalık da gitme 7 olsun öyle git.annem beni zor tutmuştu 6.haftada yine yok derler üzülürsün diye.hiç kafana takma hamilelik kurallarına devam et .bebiş seninle emin ol.

cnm sakın bı delılık edıpte bebegını aldrma bı kac yere gt benım arkadasım kalp atısını 7.haftada duydu bebegı gec gelısıodu dr lar dusuk olck dedı ama arkadasım aldırıs etmedı ıyı beslendı folık asıdını ıctı ve suan 5.5 aylk oldu bebegı o yuzden uzulup bebegınıde uzme daha 5 haftalksın bende senle aynıyım suan ptesı keseyı gorduk ama kalp atısı yoktu henuz 6 haftadan yada 7 haftadan snra duyulur kalp atısı bazı bebeklrde sabır et ve bol dua et cnm ıkımzde duyalım bebeklerımzn kalp atısını allahn ıznyle :) ve yat dnlen ben ole yapıorum cnku

sağol canım seninki kaç haftalık ben bugün 6 oldum canımya kafamı karıştırdılarbiri karındanbakıo noktaşeklinde bişy var bebek heraldedio diğeri kese var bebek yokdio off gebe kalana kadar ne çektimşimide bunlar çıktınapalımbunlarada şükür lütfen durumlarından benide haberdar et :((

5+4 de kalp atışı duyulmaz ki daha çok küçük üstelik doktorunuz gerekli açıklamayı yapmadımı boşuna panik yapma sakin ol
7-8 haftalarda duyulan kalp atışları var

doktor sıktı zaten canımı canım ya kalp atışı duyulmadı haftayada duymazsak gebeliği sonlandırmalıyız dedi moralimsıfıroldu :(( onlar içinçokkolay

doktor sıktı zaten canımı canım ya kalp atışı duyulmadı haftayada duymazsak gebeliği sonlandırmalıyız dedi moralimsıfıroldu :(( onlar içinçokkolay

ayy ne salak doktorlar varya sakın uyma sen o doktora
değiştir doktorunu 5 haftada kim duymuşki kalp atışını hayret bişi ya :47::47::47:

bana da 5.haftada kese var bebek yok demişlerdi(alttan bakarak).2 hafta ağlayarak bekledim.7.haftada tekrar gittim.doktor "işte burada fındığın"dedi.dünyalar benim oldu.eşim ağlayarak ultrason fotoğrafını öpmüştü ya hatırladım şimdi o günü.

hiç korkma canım şimdi doktorlar hep öyle yapıyorlar."aa bebek yok boş gebelik"bilmem ne diyorlar sonra bebek çıkıyor meydana.benim kaç arkadaşıma oldu aynısı.bence 6 haftalık da gitme 7 olsun öyle git.annem beni zor tutmuştu 6.haftada yine yok derler üzülürsün diye.hiç kafana takma hamilelik kurallarına devam et .bebiş seninle emin ol.

sağol canım ya içimi rahatlattınız ben şu an tam 6 haftalık olduk bulantım falan dayok benim sadece halsizim kanamam oldu salı günü çok korktum off neden moral vermio bu doktorlar hiç inşallah bebeğimbırakmaz beni :(( sen kaç aylık oldun

Canım daha çok erken ben 4-5 haftanın içindeyken kesem bile yoktu,7+3 ken de kalp atışlarını duyduk acele etme mutlaka duyarsın:34:

ayy ne salak doktorlar varya sakın uyma sen o doktora
değiştir doktorunu 5 haftada kim duymuşki kalp atışını hayret bişi ya :47::47::47:

canım sorma ben kese gözükmedidie tedirgindim zaten sonra keseyi gördük dedi tamsevincektimkalp atışı yok falan haftaya sonlanır deyince dünyamyıkıldı :((

kanama için bir şey dedimi muhteşem doktorun
kanaman varmı hala progestan hap felan veriyorlar öyle durumlarda:26:

canım sakın haftaya gitme,2 hafta sonra git 3 hafta sonra git kaçmıyor ya.sonuçta Allah korusun bebek yoksa 9.haftada alsınlar keseyi ne farkeder ki.yani ben doktorlardan bile şüpheleniyorum ya ne meraklılar kürtaja,bunun 8'e kadar yolu var daha o kadar erken ki.herkese aynı şeyi diyorlar.bir daha hamile kalırsam ilk 8.haftada gideceğim muaneye niye canımı sıkmasınlar diye.sonuçta doktorlar sadece bebeğe bakıyorlar bir tedavi uygulamıyorlar ki bizim annelerimiz bizi ultrasonlarla mı doğurmuş.

canım bana vajinal bakmıştı ama çok sıkışıktım baktı kese mese yok dedi
bende çok sıkışığım dedim
wc git dedi wc gittim boşalttım mesaneyi 15 dk sonra baktı keseyi gördüydü
6+3 düm o zaman

Back
X