Bebeğim neredeyse 6 haftalık kesesi 27 mm normal mi ?

Muhzar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
9
0
1
30
Kızlar ilk gebeliğim kafam çok karışık heyecanlı ve tedirginim dün ultrasona girdim doktor kesen genişlemiş dedi ama bebeği göremiyorum hayali var dedi sana yok desem yalan söylemiş olurum bir yandan bir hafta sonra kesinleştirelim 3 boyutlu ıltrasonla dedi vajinal ultrasonla bakmadı sizce normal mi böyle olması lütfen şu gariban anne adayını biraz aydınlatında korkularını artık sevince bıraksın :KK43:

Kesesi cok buyuk ikizmi kiz yoksa :) benim 7 haftalik 19mm di

Kızlar inanın bilmiyorum yaa kesenin büyük olması tek yumurta ikizinimi gösterir yoksaaaa

Canım sence bebeğin normal ultrasonda net görünmemesi normalmi doktor hayali var dedi vajinal bakmadı karından baktı

Karindan gorunemeyebilir. Kese olustuysa be zaman olustu bilmiyorum ama 1 hafta sonra gidersen gorebilirsin bebegini :) ya da bebeklerini :)
Canım sence bebeğin normal ultrasonda net görünmemesi normalmi doktor hayali var dedi vajinal bakmadı karından baktı

Hanimlar benimde 6+5 ken gittigimde 16 mm dedi bebegi goremedi haftaya gel dedi. Bir hafta gecti yarin gidicem insallah gorurum bende bebisimi. Goremezsem alttan bakicam dedi bi sakincasi yok dimi bu durumun

Back
X