Merhaba kızlar benim 42 günlük minik kızım salı günü tek seferde öksürdü bugazını temizliyordur diye düşündüm çok ciddiye almadım fakat dün akşaö üstü saat 18.00 de uykusunun arasında 3 defa kuru ve şiddetli bir şekilde öksürdü ve beni bir panik aldı o daha çok küçük hastalanmış olmasından endişe ediyorum, bu benim ilk Anneliğim değil ama aradan 10 sene geçti ve büyük kızımda bronşit oldu küçükken öksürükle başlamıştı endişelenmemin en büyük sebebi, bakımını çok düzenli yapıyorum hergün ılık suyla yıkıyorum çarşafını hergün değiştiriyorum eldiven ve mendilini günde 2 kez yeniliyorum yattığı odanın penceresini temiz hava girsin diye açık bırakıyorum ceyran almasına yada terlemesinede izin vermiyorum ve hergün burun temizliğini yapıyorum, o 3 öksürükten sonra birdaha öksürmedi ama sık sık hapşuruyor hapşurmanın bebeklerde normal olduğunu biliyorum ama işin içine öksürük girince hepsinden endişe duymaya başladım bilgili anneler içimi rahatlatın kızım hasta olmuşmudur yada ne yapmam lazım ? :s