Bebeğim olabilecek mi :((

melekistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
576
361
103
38
Selam arkadaşlar. Bugün kocaman bir hayal kırıklığı benim için. İlk aşılamamda gebelik haberimi almıştım ben ama ne yazık ki 8. Haftamda bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu ay 2.aşılamam yapıldı 10 Nisanda bugün 12. Gün ve evde idrar testi yaptım sabah sonuç negatif... ilk aşılamamda yine 12.gün idrarda silik çizgi görmüştğm. Evliliğimin 4.yılı 30 yaşındayım. İlk 1 yıl hariç korunmadık hiç ama olmuyor olmuyor. Sizce tüp bebeğe mi geçmeliyim artık ? Eşimde morfoloji bozukluğu bende de prl yüksekliği var... gerçekten günden güne inancımı yitiriyorum galiba ben

Erken yapmışsın bence bekle bi iki gün daha. Ben 15. Gün anca gördüm silik çizgiyi. Yumurtlamam kesindi ve tek ilişkiydi. En azından hamile kalabilme durumun var canım. Üzülme. Bi kere hamile kaldıysan devamı mutlaka gelir

Bakalım canım hayırlısı zaten tek ümidim aşılamanın ilkinin tutmuş olması. Deneyip göreceğiz. Adet olmamış olursam sabah yeniden test yapacağım ama ümidim yok açıkçası

Rabbim hayırlısını versin kuzum çok.iyi anlıyorum seni bnm esimdede morfolaojide bozukluğu vardı hatta tüp bebek bile olmaz bu durumda denildi ve arkasına hamile kaldım 10.haftamda kalp durması sonucu yavrumu kaybettim geçen yıl rabbim böle uygun gördü dedim ve sabırla bekledim Dr Dr gezdim eşimle sonra harnup pekmezini duyduk birde tabiki allahimin izniyle yine hamile kaldım çok şükür dua et sabret eşine bol bol harnup pekmezi uygula morfolaojide çok etkili oluyor yapı bozukluğu olduğuu sürece inşallah yavrum seninde yüzümü güldürür biraz bekle bakalım daha erken olabilir test için bu konuyu pek bilmem aşılamada Allah'ım yardımcıniz olsun

İlk defa duydum harnup pekmezini nasıl kullanılıyor canım? tarif edebilir misin? Allahım bize de nasip etsin inşallah bir gün bakalım

Bakalım canım hayırlısı zaten tek ümidim aşılamanın ilkinin tutmuş olması. Deneyip göreceğiz. Adet olmamış olursam sabah yeniden test yapacağım ama ümidim yok açıkçası
Umudunu yitirme bi kere bile hamile kalamayan binlerce kadın var. Sen şanşlısın. Hep olumlu düşün rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip edecek inşlh

1.aşılamanda tuttuysa hamile kalabiliyorsun demek ki sadece yardımlazım belli ki bir daha ki ay tekrar dene derüm hemen tüp bebek deneme bayada olmuş sen bekleyeli doktorun uygun görüyorsa deneyedebilirsin.Tüp bebekde kesin tutcak diye birşeyde yok

Aşılamada %20 tüp de %50 şans veriyor doktorlar. hani diyorum belki olur bilemiyorum bende. allahım diyorum mucize olsa da hamile olsam zamanın uzun olması yıprattı sanırım beni tabi ilk yıl bilmiyorduk sorunu. Sonra araştırdıkça çıktı.

Canım merak etme olur bi ywrde okudum 11 yıl çocuğu olmamış eşiyle ayrılma durumuna gelmiş o ay hamile olduğunu öğrenmiş bebek eşinede onada barış getirmiş.

Allahın izniyle seninde olacak ben 11.aydan beri istiyorum klomenle çatlatma iğnesi oldum 2 kez olmadı bugün de menogonla.femaraya başladım inşallah benimde seninde bu ay yüzün güler.

Senin için ne avantajlıysa onu yap derim

İlk defa duydum harnup pekmezini nasıl kullanılıyor canım? tarif edebilir misin? Allahım bize de nasip etsin inşallah bir gün bakalım
Canım bnm amin inşallah tez zamanda harnup pekmezi diğer adıyla keçi boynuzu pekmezi sitede bilinir sabahları bir yemek kaşığı akşamları bir yemek kaşığı alıyordu eşim o kadar yani tavsiye ederim bir yan etkisi yok sifanizi olsun Allah'ım izniyle internette bak okadar çok kullanan varmı bunu güvendiğin bir yerden doğal olarak al tamamı kuzum inşallah sifaniz olur eşin ilaç kullanıyorum Dr ne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…