Aile Planlaması Bebeğim olmadığına inandığım o anda mucize oldu

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Duygulu62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
56
31
3
35
Merhaba kızlar öyle çok heyecanlıyım ki anlatamam. Sureklı buradaki forumları okurdum nasıl hamıle kalırım dıye hep bılgı amaçlı bakardım :) benım 5 aydır çocuğum olmuyor . Dr gıttıgım zaman miyom tespıt ve edıldı 8 cm. Amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın erteledım. Ama bu sabah adet olmam lazımdı test yaptım ıkı cIzgı çıktı. Suan napcagımı bılmıyorum. Hemen dr gtsem us gözükür mü ? Sonramı gıdeyım? Bana yardım edın kızlar

Eklentiler

• 80C3B043-B9FE-402B-BB0D-C15B8BE081EA.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 93
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bir kan testi yaptırın öncelikle değeri öğrenin. Beta hcg iki günde yaklaşık iki kat artış yapar. İlk değere göre hesaplarsınız, yaklaşık 1500-3000 arasındayken doktor kontrolüne gidebilirsiniz. 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken de karından yapılan ultrasonla görünür kese.

Yumurtlama gününden sonraki belirtileriniz nelerdi hayirli olsun bu arada

Kahverengi akıntı geldı hemen ama adetıme 8 gün kala geldı bu akıntı o an anladım bıseyler olduğunu:) sureklı ıdrara cıkıyorum suan ıcın tel belırtı bu baska hamılelık belırtım yok hiç sanırım cok yenı oldugu ıcın

Çok teşekkür ederim güzel bilgılerınız ıcın

Merhaba sizce bu değerle gozukurmu us da ?

Eklentiler

• 7112D5DD-8406-497C-B3E5-B85C31A8BC1A.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıcakla devam etsin

bende histereskopi oldum ikinci adetimi bekliyorum ama adet günümden 8 gün geçti olmadım halen. Düzensiz olduğu için takılmadım fakat 16 temmuz Bat idi 20 temmuzda ilişki sonrası kahverengi akıntı oldu afedersiniz peçeteye sürünce oldu bu sonra kesildi iki gün önce yine peçeteye kahverengi geldi.

Evde ovulasyon testi yaptım ki kimyasal gebeliğimi onunla öğrenmiştim o sebeple yaptım oda negatif çıktı.

Pazartesi kan testi yaptıracağım hem progesteron hem beta için. Umutlanmalı mıyım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…