Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bir kan testi yaptırın öncelikle değeri öğrenin. Beta hcg iki günde yaklaşık iki kat artış yapar. İlk değere göre hesaplarsınız, yaklaşık 1500-3000 arasındayken doktor kontrolüne gidebilirsiniz. 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken de karından yapılan ultrasonla görünür kese.Merhaba kızlar öyle çok heyecanlıyım ki anlatamam. Sureklı buradaki forumları okurdum nasıl hamıle kalırım dıye hep bılgı amaçlı bakardım :) benım 5 aydır çocuğum olmuyor . Dr gıttıgım zaman miyom tespıt ve edıldı 8 cm. Amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın erteledım. Ama bu sabah adet olmam lazımdı test yaptım ıkı cIzgı çıktı. Suan napcagımı bılmıyorum. Hemen dr gtsem us gözükür mü ? Sonramı gıdeyım? Bana yardım edın kızlar
Yumurtlama gününden sonraki belirtileriniz nelerdi hayirli olsun bu aradaMerhaba kızlar öyle çok heyecanlıyım ki anlatamam. Sureklı buradaki forumları okurdum nasıl hamıle kalırım dıye hep bılgı amaçlı bakardım :) benım 5 aydır çocuğum olmuyor . Dr gıttıgım zaman miyom tespıt ve edıldı 8 cm. Amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın erteledım. Ama bu sabah adet olmam lazımdı test yaptım ıkı cIzgı çıktı. Suan napcagımı bılmıyorum. Hemen dr gtsem us gözükür mü ? Sonramı gıdeyım? Bana yardım edın kızlar
Yumurtlama gününden sonraki belirtileriniz nelerdi hayirli olsun bu arada
Çok teşekkür ederim güzel bilgılerınız ıcınHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bir kan testi yaptırın öncelikle değeri öğrenin. Beta hcg iki günde yaklaşık iki kat artış yapar. İlk değere göre hesaplarsınız, yaklaşık 1500-3000 arasındayken doktor kontrolüne gidebilirsiniz. 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken de karından yapılan ultrasonla görünür kese.
Merhaba sizce bu değerle gozukurmu us da ?Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Bir kan testi yaptırın öncelikle değeri öğrenin. Beta hcg iki günde yaklaşık iki kat artış yapar. İlk değere göre hesaplarsınız, yaklaşık 1500-3000 arasındayken doktor kontrolüne gidebilirsiniz. 1500lerdeyken vajinal ultrasonla, 3000lerdeyken de karından yapılan ultrasonla görünür kese.
Gözükür canımMerhaba sizce bu değerle gozukurmu us da ?
Evet kesinlikle görünür.Merhaba sizce bu değerle gozukurmu us da ?
Haırlı olsun Allah isteyen herkese de nasip etsin sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba sizce bu değerle gozukurmu us da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?