meybie ikiz anne adayı Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 442 1 96 Bursa 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meybie #1 kızlar çook mutsuzum ve korkuyorum.cuma günü hsg çekilecek.ya kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum.senağlama
kızlar çook mutsuzum ve korkuyorum.cuma günü hsg çekilecek.ya kötü bişey çıkarsa diye korkuyorum.senağlama
emka81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 18 5 86 Tekirdağ 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meybie #2 İçini ferah tut canım. Kötü düşünme hiçbirzaman. Olumsuz düşünürsen olumsuz çıkar. Bence hiçbir şeyin yok. Allah yardımcın olsun.
İçini ferah tut canım. Kötü düşünme hiçbirzaman. Olumsuz düşünürsen olumsuz çıkar. Bence hiçbir şeyin yok. Allah yardımcın olsun.
mumudihaba 6 MELEK ANNESİ Kayıtlı Üye 27 Mart 2008 2.721 42 358 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meybie #3 cnm moralini yüksek tut hsg korkulacak yada sonrasında üzülebileceğin sonuç olmayacaktır hayırlı olsun sevgiyle kal
cnm moralini yüksek tut hsg korkulacak yada sonrasında üzülebileceğin sonuç olmayacaktır hayırlı olsun sevgiyle kal
meybie ikiz anne adayı Kayıtlı Üye 1 Aralık 2008 442 1 96 Bursa 2 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meybie #4 emka81 ve mumudihaba çoook tşk ederim.inş güzel sonucumu sizlerle paylaşırım...
rapunzell_82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2008 3.406 2 116 43 Kayseri 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi meybie #5 selam..actıgın konu baslıklarını okudum...topık konu sahıbı nevoda yol gostermıs sana...mesaj attım.oraya gelebılırsın..erkek ınfertılıtesınden hamıs kalamayan bayanların lıstesı...
selam..actıgın konu baslıklarını okudum...topık konu sahıbı nevoda yol gostermıs sana...mesaj attım.oraya gelebılırsın..erkek ınfertılıtesınden hamıs kalamayan bayanların lıstesı...