bebegim olmuyor

tbaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
35
29
3
27
Selam derdimi kimseye anlatamam genelde ama buraya yazmak istedim banada yardimci olursunuz dye 10 aylk evliyim bebegimiz olmuyo troit yuksekligi var duzenli hap kullaniyorum bikac aydr kafama bebek konusunu fazlasyla taktim etrafmdakiler o yuzden olmadigini soyluyor o ay kafama takmasam troitim yuksek cikiyo doktor olmaz dyo ne yapicam bilmiyorum kurler yapmami soylediler ama denemeye korkuyorum esime belli etmesemde cok endiseliyim bizden snra evlenenlern hepsi hamile olmus. Doktor yumurtaliklarnda hicbir sorun yok dyo ama erken adet oldugum icin yumurtlama gununu bir turlu tutturamiyorum lutfen dusuncelerinize ihtiyacim var

Bende tiroid hastasiyim cnim ayni zmanda pko var ymurtaligmda. Dr hamile kalamazsin dedi ovulasyon testi kullandim. Sende kullan simdi hamileyim. Iliskid3n snra kalkma ayaklarini 1 saat dik oyle yat. Hemen dusa girme.

Sanada Allah sifa versin inan heryolu denedim iliskiden snra ayaklati kaldırıyorum gece oldugu icin sabah dusa giriyorum. Ovulasyon testi nedir acaba nasi kullanicam

Hayatım troidin ne kadar yuksek cikiyor.. Benim değerler 84 96 filan çıkıyordu banada ilk snn yumurtalıkların şuan hic çalışmıyor demisti doktor dünyam basıma yıkılmıştı.. Gerizekali bana dememistide düşünce bi sorun olmayacağını.. Değerlerin normale düştüğünde gayet te gebe kalabilirsin bu kadar kağanı takma.. Ayrıca sanki 10 yıllık evli gibi konusuyorsun du bi bismillah daha bi evliliğin yerine otursun acelen ne iki yıl korunduktan sonra öğrendim Bn troidimin olduğunu bi panik oldum açıkçası ama hic beklediğimiz gibi olmadı.. 100 mg levotironla başladım degerlerin 2 bucugun altında olması gerektiğini söylemişti dahiliye doktorum her ay soruyodum çocuk yapabilirmiyim diye sonunda o kadar düşmüştü ki degerlerim bn 41 kiloya düşmüştüm iki boyutluydum resmen değerlerin fazla düştüğünü söyleyip ilaç dozumu düşürdü çocuk yapabilirsin dedi ve ben o ay hamile kaldım direk dedim boşuna korkmusum oluyormuş vakti saati gelince demekki... Ve erken hamile kalmisim bunada pisman oldum cunku gebelikle birlikte degerlerim yine yukselmisti ve bu bebege zarardi kendi bencilligimden bebegimin sagligiyla oynamaya ne hakkım vardı. Neyseki sıkıntı yaşamadan normale döndük iyiyim simdik çok şükür.. Simdik sana tavsiyem ilacini düzenli kullanicaksin her ay veya 15 günde bi gidip kontrol olcaksin ve doktorunun artik bi problem yok gebe kalabilirsin demesini bekliceksin şuan hamile kalan bile bu çocuğun için riskli onu riske atamassin bu yüzden korun bi sure bacım...

Haklisniz belki ama etrafmdaki herkes troitten dolayi olmayacagini olsa bile dusuk yapacagimi soyleyip duruyorlar ister istemez biran once olsun dye bakiyorum tsh 5.67 1ay normalse 2inci ay yukseliyor belkide ben strese giriyorumdr bilmiyorm

Kadin dogum doktoruna dahiliyeye her ay duzenli gidiyorum tahlillerimi yaptiriyorum ikiside bebegin olabilecegini soyluyor esimde cok bebek istiyor biraz onun baskisi birazda benm heveslenmemle oluyor aslinda bebege zarari olacagi yonunu hic dusunmemistim sagolun bikac sene beklemem dogru olacak sanirim

Ben adet duzensizligi dye gtmistim kadn dogumcuya dahiliyeye yonlendirdi kan verdim oylelkle anlamstm bn troitim oldugunu doktorlar bakiyo zaten yuksekse hap tedavisinine basliyorlar zaten

Maydanozu robottan geçir cezvede birbardaklık kaynat içine limon sık.

Bu intihap felan varsa hepsini temizliyor.

Kuru inciri yağda 1 gün bekletip hergün eşinle ye onu yiyemem dersende şekerli suda kaynat hergün yiyin.

Eşiniz lokman hekimden keçiboynuzu özü alsın onu içsin.

Alkol varsa tamamen bitirsin ve sigara içiyorsanız azaltın.

Bunlar işe yarıyor canım ben kendim daha kullanmadım sadece eşime keçiboynuzu özü içiriyorum.

Selam derdimi kimseye anlatamam genelde ama buraya yazmak istedim banada yardimci olursunuz dye 10 aylk evliyim bebegimiz olmuyo troit yuksekligi var duzenli hap kullaniyorum bikac aydr kafama bebek konusunu fazlasyla taktim etrafmdakiler o yuzden olmadigini soyluyor o ay kafama takmasam troitim yuksek cikiyo doktor olmaz dyo ne yapicam bilmiyorum kurler yapmami soylediler ama denemeye korkuyorum esime belli etmesemde cok endiseliyim bizden snra evlenenlern hepsi hamile olmus. Doktor yumurtaliklarnda hicbir sorun yok dyo ama erken adet oldugum icin yumurtlama gununu bir turlu tutturamiyorum lutfen dusuncelerinize ihtiyacim var

Kadin dogum doktoruna dahiliyeye her ay duzenli gidiyorum tahlillerimi yaptiriyorum ikiside bebegin olabilecegini soyluyor esimde cok bebek istiyor biraz onun baskisi birazda benm heveslenmemle oluyor aslinda bebege zarari olacagi yonunu hic dusunmemistim sagolun bikac sene beklemem dogru olacak sanirim

İlaçlarını nasıl kullandığında önemli ole çok çok yuksek değil değerin benimkilere gore düşün 96 nere 5 nere.. Düşmeme sebebi ilacını yanlış kullanıyor olmanda olabilir bende ilk yanlış kullanmisim düşmemişti ama simdi hep ayni seviyelerde çıkıyor 1 in bile altında çıkıyor hep.. Sabah ac karnına diyorlar kullanımı için ama uyanır uyanmaz icmen ise yaramıyor yemekten en az iki saat önce icince anca etkili oluyor bn saati 7 ye kurup iciyorum hatta artik alistigim icin olsa gerek kendiliğimden uyanıyorum.. Dene bunu da tatlım.. İnşallah tez zamanda Rabbim nasip eder anne olmayı sanada.. Sakin üzülme snn dermansız bir derdin yok zamani gelince olur Allahın izniyle..

Maydanozu robottan geçir cezvede birbardaklık kaynat içine limon sık.

Bu intihap felan varsa hepsini temizliyor.

Kuru inciri yağda 1 gün bekletip hergün eşinle ye onu yiyemem dersende şekerli suda kaynat hergün yiyin.

Eşiniz lokman hekimden keçiboynuzu özü alsın onu içsin.

Alkol varsa tamamen bitirsin ve sigara içiyorsanız azaltın.

Bunlar işe yarıyor canım ben kendim daha kullanmadım sadece eşime keçiboynuzu özü içiriyorum.
Tesekkur ederim bunlari deniyecem esime yediremem bunlari ama en azndan sigarayi azaltrm

İlaçlarını nasıl kullandığında önemli ole çok çok yuksek değil değerin benimkilere gore düşün 96 nere 5 nere.. Düşmeme sebebi ilacını yanlış kullanıyor olmanda olabilir bende ilk yanlış kullanmisim düşmemişti ama simdi hep ayni seviyelerde çıkıyor 1 in bile altında çıkıyor hep.. Sabah ac karnına diyorlar kullanımı için ama uyanır uyanmaz icmen ise yaramıyor yemekten en az iki saat önce icince anca etkili oluyor bn saati 7 ye kurup iciyorum hatta artik alistigim icin olsa gerek kendiliğimden uyanıyorum.. Dene bunu da tatlım.. İnşallah tez zamanda Rabbim nasip eder anne olmayı sanada.. Sakin üzülme snn dermansız bir derdin yok zamani gelince olur Allahın izniyle..
Bende hergun 8.45de hap kullaniyorum oglen 11 12 gibi kahvalti yapariz esim gece calistigi icin gunduz uyuyor genelde ona ayak uydururum genelde. Ins Allahm isteyen herkese o duyguyu tattirsn bi gun

Tesekkur ederim bunlari deniyecem esime yediremem bunlari ama en azndan sigarayi azaltrm
Eşininde yemesilazım zmaydanoz harici tabi onu içmicek bir ikikez içerebilirsinde :D bilemicem tabi onu.

Erkeğin spermini felan güölendiriyor bebiş istiyorsa yapacak.

K gelsin şimdiden inşallah bu ay hamiş kalırsın

Eşininde yemesilazım zmaydanoz harici tabi onu içmicek bir ikikez içerebilirsinde :KK70: bilemicem tabi onu.

Erkeğin spermini felan güölendiriyor bebiş istiyorsa yapacak.

K gelsin şimdiden inşallah bu ay hamiş kalırsın

Insallah ☺ tavsiyelerini dinleyecem bu ay snnda ilk sonucu buraya yazarm iyi veya kotu ☺

Bebeğiniz olması için mucize macun yapıyorum 120 aileye yardımcı oldum çok şükür babanemin 1960 yılından beri yaptığı 3 sene önce bana miras bıraktığı bu macun ile herkeze yardımcı olucam ALLAH’ın izni ile. Dmden msj gönderin iletişim bilgilerimi paylaşıcam.

Back
X